Καθάρισε την κουρτίνα του μπάνιου σου.

Καθάρισε την κουρτίνα του μπάνιου σου. Τι κάνεις αν λερώνεται συνέχεια η πλαστική κουρτίνα του μπάνιου ή του ντους και δεν ξέρεις πως να την καθαρίσεις. Η λύση είναι απλή, άφησε τη να μουλιάσει σε χλωρίνη για περίπου μία ώρα σε χλιαρό νερό. 

 4d21f75865f93f7425c1277c8efd27a9_XL

Αν έχει λεκέδες σε συγκεκριμένα σημεία, κόψε ένα λεμόνι και τρίψε τους λεκέδες οι οποίοι μετά από λίγο θα ανήκουν στο παρελθόν. Στη συνέχεια αφού τρίψεις και τους λεκέδες βάλε τη κουρτίνα του μουλιάσει σε μια λεκάνη με νερό και αλάτι άφησε τη εκεί για περίπου δύο ώρες και μετά προσπάθησε να τη ξεπλύνεις προσεκτικά με καθαρό νερό.

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κουρτίνα του μπάνιου σας θα μοιάζει σαν καινούργια, τα άλατα θα έχουν εξαφανιστεί και πλέον θα θαμπώνει πιο σπάνια.

Via : Faysbook.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.