Κατσικάκι με πατάτες στο φούρνο

Παραδοσιακό κατσικάκι στο φούρνο για να γλύφετε και τα δάχτυλά σας!

lamb

Υλικά:

4 κιλά κατσικάκι
2 λεμόνια στιμμένα
4 σκελίδες σκόρδο
5 κλαράκια δεντρολίβανο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
πιπέρι
λάδι
αλάτι

 

Εκτέλεση:

Κόβουμε το κατσικάκι σε μικρές μερίδες και τις πλένουμε πολύ καλά.
Αλατοπιπερώνουμε καλά το κατσικάκι σε ένα ταψί και πάνω του ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Ανακατεύουμε  την μουστάρδα, το χυμό των λεμονιών με λάδι και ανακατεύουμε το κατσικάκι με την σάλτσα. Προσθέτουμε το δενδρολίβανο και αφήνουμε να μαριναριστεί το κρέας μέσα στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Βάζουμε το κατσικάκι σε μια ειδική σακούλα για ψήσιμο στον φούρνο. Ψήνουμε το κατσικάκι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 2  ώρες περίπου.

konstantinos k

Αμφίχειρας κλέφτης ιδεών, σοφέρ μεθυσμένων ψυχών, ζωγράφος πλαστών εικόνων, έμπορος ακριβής ιστορίας, ίκαρος χωρίς φτερά.

Be first to comment