Κοκκινιστό μοσχαράκι με μακαρόνια χοντρά!

Το κοκκινιστό μοσχαράκι μακαρονάδα και μάλιστα με χοντρό μακαρόνι, ήταν το πιο συνηθισμένο Κυριακάτικο,αλλά και εορταστικό φαγητό, των παιδικών μας χρόνων.

 

 

Υλικά

•    1.200 γραμ. μοσχάρι σπάλα
•    2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
•    3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
•    1 κουτ. σούπας πελτές ντομάτας
•    500 γραμ. ντομάτες περασμένες στο μούλτι
•    ½ φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
•    ½ φλυτζ. τσαγιού κόκκινο κρασί
•    ¼ κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο
•    ¼
κουτ. γλυκού κανέλλα
•    ½
κουτ. γλυκού ζάχαρη
•    αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι
•    1 πακέτο μακαρόνια νούμερο 5 ή 6
•    τριμμένο κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα (για το πασπάλισμα των μακαρονιών)

 

Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment