Λεκέδες από στάχτη!!

Λόγω κρίσης και αδυναμίας αγοράς πετρελαίου, φέτος περισσότερα από ποτέ χρειάζεται να ανάβεις συχνά το τζάκι. Αυτό δημιουργεί λεκέδες από στάχτες τόσο στα υφάσματα όσο και στα χαλιά. Να πώς θα τους ξεφορτωθείς:

nordicmood.tumblr.com

nordicmood.tumblr.com

Για τα υφάσματα:

Χρησιμοποίησε το λεπτό σωλήνα της ηλεκτρικής σούπας για να μαζέψεις όση περισσότερη στάχτη γίνεται. Μετά, ρίξε πάνω στο λεκέ μαγειρική σόδα και άφησέ τη να απορροφήσει την υπόλοιπη για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια, βάλε πάλι ηλεκτρική σκούπα και καθάρισέ το ανάλογα με τον τύπο του υφάσματος για το οποίο πρόκειται ή βάλ’ το στο πλυντήριο αν μπαίνει.

 

Για τα χαλιά:

Ακολούθησε πάλι την ίδια τακτική με την ηλεκτρική σκούπα. Για τα βαμβακερά χαλιά, καθάρισε επιτόπου το λεκέ και χρησιμοποίησε ένα καθαρό πανί για να απομακρύνεις και τα τελευταία υπολείμματα στάχτης. Για συνθετικά χαλιά, χρησιμοποίησε σαπούνι για τα πιάτα πάνω στο λεκέ. Μετά πέρασέ το με ζεστό νερό και άφησέ το να στεγνώσει καλά.

πηγή: fayesbook.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.