Λευκά τζιν… αλέκιαστα!

Λευκά τζιν… αλέκιαστα! Η σειρά ονομάζεται «Play Dirty, Stay Spotless» και σας εγγυάται πως ούτε ο καφές, ούτε το κόκκινο κρασί μπορούν να λερώσουν το λευκό τζιν σας.

Τα λευκά τζιν είναι υπέροχα, αλλά είναι κι εφιάλτης, αφού ελάχιστοι μπορούν να τα διατηρήσουν καθαρά. Αλλά τα λευκά τζιν της Joe δεν λερώνουν με τίποτα. Τα joesjeans όπως είναι η μάρκα τους δημιούργησαν μια νέα γραμμή λευκών τζιν που δεν λεκιάζουν ούτε από αν πέσει πάνω καφές, ούτε λάδι, ούτε σόδα, ούτε καν κόκκινο κρασί. Η εταιρεία ονόμασε τη σειρά «Play Dirty, Stay Spotless» και όπως αναφέρει η διάρκεια ζωής του λευκού τζιν που μένει πεντακάθαρο διαρκεί 20 πλύσεις, με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείτε ένα ήπιο υγρό απορρυπαντικό, στη λειτουργία της κανονικής πλύσης, σε χαμηλή θερμοκρασία, για στεγνό καθάρισμα.

Αν παρ’ όλα αυτά δεν το πιστεύετε, μπορείτε απλά να δείτε το τεστ με τον καφέ.

via: thetoc.gr
two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.