Λόγοι που εξηγούν γιατί δεν σε θέλει (στ’ αλήθεια δεν θέλει)!

Προσπαθείς και εσύ να το εξηγήσεις, αλλά οι απαντήσεις μπορεί να είναι πολύ πιο απλές απ’ ό,τι φαντάζεσαι. Το «απλά δεν σε θέλει» έφτασε ακόμα και να γίνει ταινία (He’s Just Not That Into You, 2009) και δίνει την πιο συνεπή απάντηση σ’ αυτό που σου συμβαίνει. Εσύ πρέπει απλά να το πάρεις απόφαση!Λόγοι που εξηγούν γιατί δεν σε θέλει (στ’ αλήθεια δεν θέλει)!

gty_divorce_couple_thg_111111_wmain

Αν θες, όμως, να ακούσεις περισσότερους απ’ έναν λόγο, ο εργένης- πρώην παντρεμένος- συγγραφέας του βιβλίου Such a Nice Guy έχει μερικούς να σου δώσει και μάλιστα διασκεδαστικούς- ας πούμε.

Δεν σε θέλει, λοιπόν, γιατί:

1. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν σε ήθελε: Το μυαλό του ήταν μόνο στο sex.

2. Βρήκε κάποια άλλη: Ναι, συμβαίνει και αυτό στη ζωή.

3. Βαρέθηκε να τον σέρνεις παντού: Για ψώνια, σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, σε φιλικά ζευγάρια με παιδιά, στην εκκλησία τα Χριστούγεννα!

4. Τον τρόμαξε η οικογένειά σου: Ίσως και να βλέπει στη μαμά σου πολλά στοιχεία του χαρακτήρα σου!

5. Τον έπεισαν οι φίλοι του να σ’ αφήσει: Γιατί τους «έκλεψες» τον φίλο τους! Και δεν σε πάνε και πολύ…

6. Γκρίνιαζες πολύ: Όταν επαναλαμβάνεις ένα πράγμα περισσότερο από μία φορά, έχεις ήδη ξεπεράσει τα όρια!

7. Αυτός είναι ακατάστατος και εσύ της τάξης και της καθαριότητας (και το αντίστροφο): Το άστρωτο κρεβάτι, η στοίβα από πεταμένα ρούχα και το κατεβασμένο καπάκι της τουαλέτας είναι επαρκείς λόγοι για να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας

8. Κοστίζεις πολύ: Οι καιροί είναι δύσκολοι, πρέπει να κάνει περικοπές και όσο καλή διάθεση και να έχει εσύ επιμένεις να μη βάζεις το χέρι στην τσέπη και να έχεις ακριβά γούστα.

9. Δεν είσαι πια η γυναίκα που ερωτεύτηκε κάποτε: Μπορεί να άλλαξες χαρακτήρα, αλλά μπορεί και να πήρες κιλά. Όπως και να έχεις, το «Natasha last year», που έλεγε και η διαφήμιση, είναι αυτό που θα θυμάται για πάντα.

10. Έχασες τον ερωτισμό σου: Στην αρχή άλλαζες στάσεις στο κρεβάτι, τώρα αλλάζεις τα… κανάλια. Που πήγε καλέ όλη αυτή η σεξουαλικότητα που έβγαλες κάποτε;

 

πηγή:joytv.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.