Μακιγιάζ smoky eyes…

Μακιγιάζ smoky eyes… Δοκίμασε αυτό το αλάνθαστο μάθημα για σέξι smoky μάτια!

allΤο smoky eyes είναι ένα αγαπημένο μακιγιάζ για μια βραδινή έξοδο ή για μια ειδική εκδήλωση, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο αν έχεις προσπαθήσει το ξέρεις και εσύ. Εδώ είναι η ανάλυση που παρουσιάστηκε σε ένα σεμινάριο ομορφιάς που σε βοηθάει για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

1.21, 2. Αφού βάλεις ένα σταθεροποιητικό σκιάς στο καπάκι προσθέστε μια σκιά ματιών σε καφέ ανοιχτή απόχρωση συγκεντρώνοντας το χρώμα μόνο στο καπάκι του ματιού.

33.  Εφάρμοσε ένα χρώμα βάσης πάνω από το βλέφαρό σου σε πολύ φυσικό χρώμα.

4.54, 5. Στη συνέχεια με ένα πινέλο βάλε μαύρη σκιά ματιών στο καπάκι και μόνο χωρίς να ξεφύγεις από αυτό, Ανακατέψτε τη μαύρη σκιά ματιών απαλά μην πηγαίνεις πολύ ψηλά στο κόκαλο του φρυδιού.

6.76. Χρησιμοποίησε το χρώμα της καφέ ανοιχτής απόχρωσης κατά μήκος της κάτω βλεφαρίδας σβήνοντας στην εξωτερική γωνία του ματιού.

7. Επανέλαβε το προηγούμενο βήμα, χρησιμοποιώντας τη μαύρη σκιά και στη συνέχεια πρόσθεσε μαύρο eyeliner στη γραμμή της κάτω βλεφαρίδας.

8.98. Χρησιμοποιώντας λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών σου και στο κόκαλο του φρυδιού φώτισε τα μάτια σου.

9. Και τέλος … Πρόσθεσε ψεύτικες βλεφαρίδες ή μπόλικη μάσκαρα και το smoky eyes  σου θα έχει ολοκληρωθεί.

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.