Μαύροι κύκλοι

Οι Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια είναι ένα θέμα που οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουμε. Υπάρχει τρόπος τώρα πια να λυθεί!!

67

 

Για αρχή το καλύτερο φάρμακο είναι η ενυδάτωση από μέσα προς τα έξω. Όσες κρέμες κ να βάλουμε αν ο οργανισμός δεν ενυδατώνετε με νερό φρούτα κ λαχανικά το αποτέλεσμα δεν θα είναι ποτέ το επιθυμητό. Γι αυτό λοιπόν πίνουμε πολύ νερό που βοηθάει κ στα οιδήματα τρώμε φρούτα λαχανικά κ καθαρίζουμε πολύ καλά την περιοχή με απαλές κινήσεις πάντα!!!

Η περιοχή των ματιών είναι πολύ ευαίσθητη κ δεν επιτρέπει κινήσεις βιαστικές κ βίαιες. Υπάρχουν στο εμπόριο διάφοροι τύποι κρέμας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας τζέλ,κρέμα,κερί ένας ειδικός θα σας συμβουλεύσει. Αυτά για αρχή. Δεν κάνουμε καμία εφαρμογή κρέμας ή κονσίλερ αν η περιοχή δεν είναι απόλυτα καθαρή. Στον παράμεσο βάζουμε μια μικρή ποσότητα κρέμας (μη πιστέψετε ποτέ ότι εαν κάνετε παχύ στρώμα κρέμας θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα το αντίθετο…) κ απλώνουμε με ελαφρά χτυπηματάκια (γ αυτό χρησιμοποιούμε τον παράμεσο γιατί δεν έχει την ίδια δύναμη με τα άλλα δάχτυλα) την κρέμα από μέσα προς τα έξω.

98

 

Έτσι βάζουμε κ από πάνω. Προσοχή στο τόξο του φρυδιού μας κ στην περιοχή του λεγόμενου «πόδι της χήνας» έχουμε δεν έχουμε! Αφήνουμε την κρέμα να απορροφηθεί για 3′ κ με τον ίδιο τρόπο απλώνουμε κ το κονσίλερ. Το χρώμα του κονσίλερ είναι μια άλλη ιστορία που εξαρτάτε από την απόχρωση των κύκλων κ πως μπορούν να αποχρωματιστούν ειδικός κάθε εταιρίας που θα διαλεξετε είναι σε θέση να σας συμβουλεύσει αλλά καλό είναι να έχετε μια ιδέα:

Καφέ ή γκρι σημάδια καλύπτονται καλύτερα με μια απόχρωση ρόζ ενώ το κίτρινο είναι  ιδανικό για μαύρους κύκλους μωβ κηλίδες ή μελανιές. Το άσπρο είναι μόνο για λάμψη.

Πολλοί δεν θέλουν να περνάνε πούδρα από πάνω γιατί έτσι νομίζουν ότι σπάει. Έχω να σας πω ότι έτσι κ αλλιώς θα σπάσει,το μάτι μας κάνει εκατομμύριο κινήσεις μέσα στην ημέρα γιατί έχει ελαστικότητα με αποτέλεσμα να «πετάει» το κονσίλερ. Θα σας πρότεινα μια πούδρα λους πολύ λεπτή την οποία θα την περάσετε αμέσως αφού θα έχετε τελειώσει με την εφαρμογή του κονσίλερ με ένα πινέλο η κίνηση θα είναι μια για κάθε μάτι απαλή κ από μέσα πρός τα έξω. Κατά τη διάρκεια της ημέρας με καθαρά χέρια ‘χαϊδεύετε’ την περιοχή πάλι με φορά από μέσα πρός τα έξω ώστε να το ανανεώσετε κ να γεμίσετε τα τυχών σπασίματα. Μια τελευταία συμβουλή μη βάζετε ποτέ στο καπάκι του ματιού κρέμα ή κονσίλερ δεν το χρειάζεται έχει πάντα υγρασία αυτό το σημείο απλώστε την σκιά σας κ θα κρατήσει πολύ περισσότερο χωρίς να κάνει γραμμές.

Βαλεντίνα Κουτσιαύτη – Makeup Artist

valentina

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.