Μεγάλη Επιτυχία το Πρωτοχρονιάτικο Party του barBar στο Ξενοδοχείο Πεντελικόν.

Τεράστια επιτυχία είχε για ακόμη μία φορά το Πρωτοχρονιάτικο party που διοργάνωσαν ο Γιώργος Βάρδης και η Ιωάννα Βάρδη, στο barBar του Ξενοδοχείου Πεντελικόν στο Κεφαλάρι. Οι καλεσμένοι έφτασαν στο Ξενοδοχείο μετά την αλλαγή του χρόνου και διασκέδασαν μέχρι το πρωί ολοκληρώνοντας την διασκέδασή τους με το φημισμένο Πρωινό των Ξενύχτηδων.

Οι καλεσμένοι του New Year’s Eve party είχαν προμηθευτεί την προσωπική τους πρόσκληση λίγες ημέρες πριν το event, αλλά και για εκείνους που επιθυμούσαν να παραστούν, υπήρχε πώληση προσκλήσεων στην είσοδο του Ξενοδοχείου. Το Open Bar, η μουσική του DJ Momoκαι η αστείρευτη διάθεση όλων, ήταν τα σημεία κλειδιά που έκαναν αυτό το party να μείνει αξέχαστο σε όλους και έδωσε το τέλειο ξεκίνημα για αυτή την νέα χρονιά.

Το Ξενοδοχείο Πεντελικόν έχει αποδείξει επί σειρά ετών ότι γνωρίζει πώς να κάνει τον κάθε επισκέπτη του να νοιώσει Μοναδικός προσφέροντάς του την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειαςσε πολύ ελκυστικές τιμές.

Ιωάννα Βάρδη, Μάνος Στεφανής ,Σεραφείμ Παπαδόπουλος, Λήδα Μαρινάκη, Δάφνη Μαρινάκη, Γρηγόρης Φούσας

Βανέσσα Χινοπούλου, Νίκος Κουκουβάος

Γιώργος Βάρδης, Ιωάννα Βάρδη

Δημήτρης Φουλεδάκης, Ιωάννα Βάρδη, Γεωργία Φουλεδάκη, Γιώργος Βάρδης

Γιάννης Κοτόπουλος, Δημήτρης Φουλεδάκης, Γιώργος Βάρδης

Αποστόλης Κώτσης, Ελένη Καρποντίνη

Ρήγας Τζόρτζης, Οδυσσέας Σκαρπίδης με μια φίλη τους

Νέλλη Παπανικολάου, Ρήγας Τζόρτζης

Μαρία Κουβελιώτη, Νικόλας Καμινιώτης

Βίκυ Σιδερη , Αλέξανδρος Ντριβέλας

Ξενοδοχείο Πεντελικόν

Δηληγιάννη 66 – Κηφισιά

Τηλέφωνο: 210-6230650 – 6

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.