Μενεγάκη – Σπυροπούλου: Τα ψώνια στην Μύκονο και τα γέλια με τους παπαράτσι!

Μενεγάκη – Σπυροπούλου: Τα ψώνια στην Μύκονο και τα γέλια με τους παπαράτσι! Χαλαρές, ευδιάθετες και ντυμένες στα λευκά εθεάθησαν την περασμένη Κυριακή το βράδυ στην Μύκονο η Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δύο παρουσιάστριες του Alpha που περνούν λίγες ημέρες ξεκούρασης στο νησί των Ανέμων, εντοπίστηκαν από την κάμερα να «χαζεύουν» και να προβάρουν ρούχα σε γνωστό κατάστημα ενδυμάτων στα κοσμικά Ματογιάννια. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνοδευόταν από την μικρότερη αδελφή της. Ωστόσο, μόνο η Ελένη Μενεγάκη αποχώρησε κρατώντας τσάντα του μαγαζιού. Μετά το shopping, ακολούθησε βόλτα στα γραφικά στενοσόκακα όπου τα τρία κορίτσια ήρθαν αντιμέτωπα με τους παπαράτσι του νησιού. Όταν ένας από τους φωτορεπόρτερ ζήτησε από την Σπυροπούλου… junior να κάνει στην άκρη επειδή έκρυβε την διάσημη αδελφή της και δεν μπορούσε να την απαθανατίσει, η Κωνσταντίνα ξέσπασε σε γέλια. Δείτε τι ακριβώς συνέβη, στο βίντεο του Mykonos Live Tv.

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.