Μην τρελαίνεσαι όλα θα γίνουν

Έχεις δει αυτούς στο μετρό που για να μπουν στο βαγόνι που ήρθε προτιμούν να σκαρφαλώσουν πάνω σου από το να περιμένουν το επόμενο που θα έρθει σε πέντε λεπτά?

wallpapers-backgrounds_net

wallpapers-backgrounds_net

Έχεις συναντήσει και τέτοιους ανθρώπους στην καθημερινότητά σου , που προκειμένου να κάνουν αυτό που θέλουν , επιλέγουν να κάτσουν πάνω σου? Ναι πάνω σου και να σε διαλύσουν… Είναι στο χέρι σου να τους το επιτρέψεις. Κατέβα εσύ από το βαγόνι , δεν υποχωρείς , επιλέγεις να μην κάτσει κανείς πάνω σου. Προτίμησε εσύ να περιμένεις το άλλο βαγόνι.  Πέντε λεπτά είναι . Πέντε λεπτά.

Γιατί επιλέγουμε να στριμωχνόμαστε ; Γιατί διαλέγουμε να καθόμαστε πάνω σε άλλους και όχι είμαστε δίπλα τους;

indecentxposure

indecentxposure

Το στριμώχνεσαι πάρτο σαν μια γενικότερη κατάσταση που όλοι θέλουν να είναι το επίκεντρο και εσένα σε σπρώχνουν για να περάσουν πρώτοι. Σε πατάνε χωρίς να ζητάνε συγγνώμη . Σχέσεις , συνεργάτες , επιβάτες…..»Μην τρελαίνεσαι» θέλω να λέω σε όλους. «Μην τρελαίνεσαι όλα θα γίνουν.» Αρκεί να πας πιο εκεί, για να μπορώ να αναπνέω.

weheartit

weheartit

Όχι δεν μιλάω για την αγκαλιά, ούτε για το άρωμα που θέλεις να μυρίζεις στο λαιμό του. Μιλάω για εκείνο το σημείο που κάποιος σε πνίγει και έρχεται κοντά σου για να σου μιλήσει και μυρίζει ακόμη και η ανάσα του. Πήγαινε πιο εκεί και περίμενε πέντε λεπτά θα έρθει άλλο βαγόνι ή για να μπεις εσύ και να τα κάνεις αυτά σε άλλους ή για να μπω εγώ και να ξεφύγω από εσένα. Πάντα έρχεται άλλο…. 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.