Μια φίλη είπε “Βαρεθήκαμε τον Δον – Ζουανισμό”

Μια φίλη είπε “Βαρεθήκαμε τον Δον – Ζουανισμό”  και αναφέρθηκε στο γνωστό κίνημα που έφτασε σε έξαρση στην Ελλάδα, από τους άντρες που γουστάρουν να το παίζουν σε πολλά ταμπλό. Το είδος αυτό ηδονίζεται να ρίχνει γκόμενα με την ατάκα “μα,στο είχα πει ότι υπάρχει άλλη”, όπως θα μπορούσε να ρίχνει και γκόμενο, γιατι η ατάκα δεν αρμόζει σε αρσενικό.

745b0c1a4e6b80174444fba90b909480

Και με αυτό τον πρόλογο σας παρουσιάζω τον Δημήτρη από την Νίκαια…..που βγαίνει στην Γλυφάδα….και αυτό είναι βασικό.

“Όλων οι ζωές περιστοιχίζονται από ευτυχισμένες στιγμές…..” και άλλες τέτοιου είδους κλισέ εκφράσεις  χρησιμοποιούνται ακόμα και  σήμερα από τον Δημήτρη, που μένει στην Νίκαια.

Το κακό είναι ότι επειδή τον ερωτεύτηκες ,οι ατάκες του, σου ακούγονται φιλοσοφιμένες.  ΟΧΙ, ξεκόλα, ο Δημήτρης από την Νίκαια, έχει γκόμενα, και δεν είναι μυστικό, το αναφέρει σε κάθε κουβέντα, το λέει ξεκάθαρα χώρις να ρωτήσεις και στο υπενθυμήζει  σε κάθε ευκαιρία. Με αυτό τον τρόπο Δημητράκη δεν με κάνεις να πιστέψω ότι δεν μου την πέφτεις, δεν είμαι 15, ούτε χαζή, ούτε μπερδεύω καταστάσεις, ΝΑΙ , μου την πέφτεις και σε λίγο θα πιστέψω ότι θα μου την πέσει και η γκομενά σου.

50e6bd586dee34e9f4020a4884a56ebc

Σου έχει τα πάντα στο πιάτο, το νου σου,δεν το κάνει επειδή σε νοιάστηκε, το κάνει επειδή τον νοιάζει ο εαυτός του, τα πάντα για την εικόνα, και όλα για εκείνον……και γενικά βαρέθηκα να γράφω για τον Δημήτρη και φαντάζομαι πως βαρεθήκατε και εσείς.

Απλά δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο πρόσωπο που παρηγόρησα και στα πρόσωπα που εσείς παρηγορήσατε από κάποιον Δημήτρη. Τι ενδιαφέρον είδανε ακριβώς και σε τι κατάσταση βρισκόντουσαν λίγο πριν… το ντύσιμο του είναι απλό,αδιάφορο, δεν έχει χαβαλέ και αναπολεί τα παιδικά του χρόνια, μονίμως, όπως και την γκόμενά του.

980d5cf3c8992cc6cdadde3e374cc58a

Ευχαριστώ πολύ την Γλυφάδα που μου χάρισε αυτό το σόου,του Δον-Ζουανισμού, αλλά προτιμώ τα Εξάρχεια,που και εκεί μπορεί να βρεις Δον-Ζουάν αλλά με τρίχα.!.!

Natassa

Αυτά που βλέπεις και αυτά που ακούς, δεν ανταποκρίνονται πάντα στην πραγματικότητα. Όλοι έχουμε αδυναμίες….και ένστικτο. Εκμεταλλεύσου το!!!

Comments are closed.