Μικρά μυστικά

Είναι μερικά Μικρά Μυστικά που ξέρανε οι παλιοί και μας μαθαίνουν σιγά σιγά για να διευκολύνουμε την ζωή μας. Λοιπόν….

tips-for-your-house

Πάτωμα το οποίο τρίζει.
Είναι δυνατόν να μην ξυπνάτε όλο το σπίτι με τον θόρυβο του πατώματος, βάζοντας ταλκ ανάμεσα στα ξύλα, τα οποία έχουν ξεχωρίσει.

 

Περνάτε την κλωστή στην βελόνα.

Δεν είναι πάντα εύκολο να περάσετε την κλωστή στην βελόνα. Εάν ρίξετε την άκρη της κλωστής σε βερνίκι για τα νύχια, όταν ξεραθεί θα σκληρύνει και το πέρασμα θα είναι παιχνίδι.

 

Τέλος στις χαμένες βίδες.

Όταν λύνετε ένα έπιπλο, έχετε πρόχειρη μία κολλητική ταινία. Βγάζοντας κάθε βίδα, κολλάτε την στην κολλητική πλευρά της ταινίας. Έτσι, δεν θα έχετε κανέναν κίνδυνο να τις ψάχνετε, όταν θα χρειασθεί να συναρμολογήσετε και πάλι το έπιπλο.

 

Λάδι το οποίο «πετά» στο τηγάνισμα.
Αποκτήστε την συνήθεια να βάζετε λίγο αλάτι ψιλό στον πάτο του τηγανιού, πριν λειώσετε το βούτυρο, ή οποιαδήποτε άλλη λιπαρή ουσία. Θα αποφύγετε έτσι το «πέταγμα», κατά την διάρκεια του τηγανίσματος.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment