Μπαγιάτικο ψωμί και φυτά

Θα μου πείτε τι σχέση μπορεί να έχει τώρα το Μπαγιάτικο ψωμί και φυτά ? Και όμως μπορεί! Πόσες φορές είναι αυτές που ενώ έχουμε ψωμί τελικά κανείς δεν το τρώει και αναγκαζόμαστε να το πετάξουμε ?

photo via www.mi9.com

photo via www.mi9.com

 

Μπαγιάτικο ψωμί και φυτά : Εκτός του ότι δεν χρειάζεται να το πετάξουμε αλλά μπορούμε να το βάλουμε στη κατάψυξη για μελλοντική χρήση (μπορεί να διατηρηθεί έως 3 μήνες) μπορούμε να το κόψουμε σε κομματάκια να το βάλουμε στο φούρνο να γίνει τραγανό και ύστερα να το αλέσουμε. Τη σκόνη που θα προκύψει μπορούμε να τη ρίξουμε και να την αναμείξουμε με το χώμα στις γλάστρες μας. Το ψωμί θα προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά αλλά και την υγρασία στα φυτά του κήπου μας. Δοκιμάστε το!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.