Μπαμπάς προς μίμηση…

Μπαμπάς προς μίμηση… Σε αυτήν την ιστορία, ο Ernst Berlin παρήγγειλε από 23 καλλιτέχνες να δημιουργήσουν μια όμορφη συλλογή έργων τέχνης για τη σύζυγό του Agnes και αυτό που είναι ίσως το πιο γλυκό και πιο φοβερό δώρο γενεθλίων που έχω δει ποτέ!
Έδωσε στους 23 καλλιτέχνες 40 φωτογραφίες της Agnes, του Ernst και του 8 μηνών παιδί τους και ζήτησε να τους αρμηνέψουν με το δικό τους καλλιτεχνικό ύφος. Το αποτέλεσμα ήταν μια σειρά από διαφορετικά στην καλλιτεχνική ερμηνεία τους πορτρέτα με κοινό παρονομαστή σε όλα τη ζεστασιά και την στοργή που εισέπραξαν από τις φωτογραφίες τους.
Την αντίδραση της Agnes στην έκπληξη που της ετοίμασε ο αγαπημένος της Ernst φρόντισε και να την κρατήσει τοποθετώντας κρυφή κάμερα σε ένα βίντεο από τα αποκαλυπτήρια!

 

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Be first to comment