Μπορείς να έχεις το σπίτι σου καθαρό…

Μπορείς να έχεις το σπίτι σου καθαρό χωρίς να ασχολείσαι συνεχώς με αυτό. Δες μερικά πράγματα που δε χρειάζεται να καθαρίζεις συνεχώς..

eb75ffad24c4fe6d46257506fbbdd377_XL

Μπορείς να χρησιμοποιείς τις πετσέτες σου περισσότερο από μία φορά

Χρησιμοποιείς μία πετσέτα για να σκουπίζεσαι μετά το μπάνιο. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι τόσο βρώμικη η πετσέτα σου μετά από μόνο μία χρήση. Αν την κρεμάς αμέσως μετά τη χρήση μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις τουλάχιστον άλλες 2-3 φορές πριν τη βάλεις στα άπλυτα. Το να πλένεις τις πετσέτες μετά από κάθε χρήση είναι χάσιμο χρόνου, απορρυπαντικού, νερού και ενέργειας.

 

Φόρα τα παντελόνια σου μερικές φορές πριν τα πλύνεις

Τα τζιν παντελόνια καλύπτουν τέλεια την οποιαδήποτε βρωμιά πράγμα που είναι καλό για σένα. Το να πλένεις υπερβολικά συχνά τα τζιν σου μπορεί να ξεθωριάσει το χρώμα τους και να τα καταστρέψει. Αν δεν υπάρχει κάποιος εμφανής λεκές μπορείς να τα φορέσεις αρκετές φορές πριν τα πλύνεις.

 

Άνοιγε το παράθυρο του μπάνιου (αν έχεις)

Δε χρειάζεται να καθαρίζεις το μπάνιο σου από πάνω μέχρι κάτω κάθε εβδομάδα. Μετά το μπάνιο σου φρόντιζε να ανοίγεις το παράθυρο για να φεύγουν οι υδρατμοί και να στεγνώνει καλύτερα μόνο του χωρίς τη δική σου συμβολή. Το μόνο που είναι καλό να καθαρίζεις μία φορά την εβδομάδα είναι ο νιπτήρας, η μπανιέρα και η τουαλέτα.

 

Καθάριζε το φούρνο σου στις διακοπές

Δε χρειάζεται να καθαρίζεις το φούρνο σου κάθε εβδομάδα. Οι ειδικοί προτείνουν να τον καθαρίζεις μερικές φορές το χρόνο ανάλογα και με τη χρήση που κάνεις. Όσο για την πόρτα του φούρνου σου, αυτή μπορείς να την καθαρίζεις πιο συχνά.

 

Μην σφουγγαρίζεις συνεχώς τα ξύλινα πατώματα

 

Τα ξύλινα πατώματα δεν πρέπει να καθαρίζονται με νερό πολύ συχνά. Μπορείς να καθαρίζεις με την ηλεκτρική σκούπα τα ξύλινα πατώματά σου κάθε εβδομάδα αλλά μην τα σφουγγαρίζεις. Αν δεις κάποιον λεκέ καθάρισέ τον τοπικά.

via:  faysbook.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.