Νέα MacBook Pro με Retina Display και Haswell processors.

Οι νέες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν, με τους τελευταίας γενιάς Haswell υπολογιστές της Intel και ενσωματωμένη τη νέα έκδοση του λειτουργικού OS X 10.9 Mavericks, υπόσχονται βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

photo via bostinno.streetwise.co

photo via bostinno.streetwise.co

 

Το νέο μοντέλο των 13 ιντσών είναι πιο λεπτό και ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, αλλά και πιο οικονομικό, με την τιμή του να ξεκινάει από τα 1.299 δολάρια στην έκδοση με διπύρηνο i5 στα 2.5GHz, 4GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου και Intel Iris graphic chip. Ωστόσο, διαθέτει τη μισή RAM στο βασικό του μοντέλο, ενώ, όσον αφορά την αυτονομία του, φτάνει τις 9 ώρες. Υποστηρίζει Thunderbolt 2και διαθέτει Wi-Fi chip με το ταχύτερο standard 802.11ac.

Αναβαθμισμένο είναι και το μοντέλο των 15 ιντσών με τα νέα Crystalwell Iris Pro graphic chips. Σύμφωνα με την Apple, η αυτονομία του φτάνει τις 8 ώρες, ενώ διαθέτει υποστήριξη για συνδέσειςThunderbolt 2. Και αυτό έχει πτώση στην τιμή του, που ξεκινά από τα 1.999 δολάρια στην έκδοση με τον τετραπύρηνο Core i7 στα 2GHz, 8GB RAM και 256GB SSD.

Πηγή digitallife.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.