Νίκος Αναδιώτης-Βασιλική Σταματοπούλου.

Νέα, όμορφα, παιδιά που χαζεύεις κάθε φορά που τα βλέπεις σε κάποιο περιοδικό ή στην τηλεόραση μας κάνει να χαιρόμαστε που επιτέλους νέα πρόσωπα στην τηλεόραση. Όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι κάπου τους χρειαζόμασταν. Ο Νίκος Αναδιώτης ήταν μοντέλο και το τηλέφωνο του χτύπησε για να τον καλέσουν στο σήριαλ «βασιλιάδες» εκεί ξεκίνησαν όλα και μας συστήθηκε.

photo via: markos_tv_v

photo via: markos_tv_v

sinhgfcal

Έλα όμως που μας αρέσει πιο πολύ όταν είναι με την γυναίκα του… Ίσως γιατί σπανίζει να βλέπουμε ζευγάρια τόσο όμορφα.

photo via: missbloom

photo via: missbloom

photo via tlife.gr

photo via tlife.gr

Πιστεύουν στον Θεό, πιστεύουν σε εκείνους. Ο Νίκος Αναδιώτης από τις συνεντεύξεις του έχει καμάρι για τον γάμο του , μιλά ώριμα και μας κάνει να σκεφτόμαστε πως ξέρει πως είναι όμορφος , αλλά πως δεν τον νοιάζει κι όλας ιδιαίτερα.

CACHE_650X650_1_16081

Είναι παραδοσιακός και θέλει να φέρνει εκείνος τα λεφτά στο σπίτι με την πρώτη του σκέψη να περνάει καλά η γυναίκα του. Βέβαια , εδώ να προσθέσουμε πως η γυναίκα του είναι εξίσου όμορφη και αξίζει και εκείνη και ο καλός της τα καλύτερα.

via_entertv

PicMonkey-Collage355Chic people που μας είχαν λείψει στην πόλη μας. Παντρεύτηκαν χωρίς πολλές σκέψεις , μόλις δύο χρόνια μαζί και εμείς ευχόμαστε να παραμείνουν ζευγάρι για άλλα 102.

anadiotisgamiliotaxidi

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.