Ντύσου Chic για τις γιορτές!

Μπορεί φέτος να μην έχουμε και την καλύτερη διάθεση, αλλά ούτε και τα πολλά χρήματα για να περάσουμε τις γιορτινές μέρες που έρχονται,όμως έχω να σας προτείνω μερικές ιδέες που και το κέφι θα μας φτιάξουν και το πορτοφολάκι μας δεν θα αναστενάξει!!!!
Για αρχή προτείνω προσεκτική ανασκαφή στην ντουλάπα σας που είμαι σιγουρη ότι θα φέρει στην επιφάνεια
ευρηματα ξεχασμένα μεν,πολύτιμα δε!! Φορέματα,σακάκια και αξέσουάρ που φορέθηκαν μια και μόνη φορα, φούστες ,παντελόνια και καλσόν που τα θεωρείτε εκτός μόδας,μπορούν με το κατάλληλο styling να απόκτήσουν άλλη αξία! Αν στα παραπάνω,προσθέσετε και μια-δυο έξυπνες αγορές θα έχετε ένα άκρως εντυπωσιακό γιορτινό
αποτέλεσμα!!!
Το αιώνιο μικρό μαύρο φόρεμα μπορεί με την προσθήκη μιας μικρής γούνας και ενός sexy  ζευγαριού γαντιών να γίνει θέμα συζήτησης του party.Όταν δε,συνδυαστεί με ένα εξαιρετικα εκκεντρικο ζευγάρι παπουτσια ή μποτάκια,απλά θα σας απογειώσει στυλιστικά!

Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να μην έχετε τουλάχιστον δύο μαύρα κολάν!!! Με τον συνδυασμό ενός αυστηρού σακακιού,που είναι τόσο μέσα στην μόδα τελευταίως ή ενός υπέρλαμπρου τοπ έχετε έτοιμο το look για τα πολύωρα parties αυτών των ημερών.

 

Ακόμα και το φόρεμα κάποιων περασμένων βαφτησίων ,μπορεί να πάρει αξία αυτές τις μέρες αν προσέξουμε και δεν του προσθέσουμε περιττά αξεσουάρ

Επειδή,όμως, η γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα ‘σηκώνει’ και ένα πιο επίσημο look, μια υπέροχη ιδέα είναι να συνδυάσετε μια haute couture τουαλέτα με πιο rock  και ανατρεπτικά στοιχεία, όπως ένα δερμάτινο jacket ή ένα οπάκ σκούρο καλσόν.

Μην διστάσετε να ντυθείτε διαφορετικά, τολμηρά, εκκεντρικά και πιο λαμπερά από ότι συνήθως!!! Κάνετε styling στην εμφάνιση αλλά και στην διάθεσή σας!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.