Νυχτερινές συμβουλές για να ξυπνήσεις με τέλεια μαλλιά

Νυχτερινές συμβουλές για να ξυπνήσεις με τέλεια μαλλιά. Είναι εκείνα τα πρωινά που έχω ξυπνήσει τελευταία στιγμή και μόλις κοίταξα στον καθρέφτη ήταν λες και το προηγούμενο βράδυ είχε πανσέληνο και εγώ… σεληνιάστηκα! Έτσι αποφάσισα να βρω και να μοιραστώ τη «σοφία» διάσημων hair stylist έτσι ώστε όλοι να ξυπνάμε με πανέμορφα μαλλιά κάθε μέρα!

Αλλαγή στα σεντόνια σου… εάν κοιμηθείς σε σατέν σεντόνια και μαξιλαροθήκες αποτρέπεις το σπάσιμο και το φριζάρισμα των μαλλιών σου.

satinred_white_black

Βούρτσισε σωστά τα μαλλιά σου πριν ξαπλώσεις… Το βούρτσισμα των μαλλιών σου πριν τον ύπνο είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ανακατέψει τα φυσικά έλαια από το τριχωτό της κεφαλής σου στο υπόλοιπο των μαλλιών σου.

Κοιμήσου με μάσκα… Χρησιμοποίησε μια ολονύκτια μάσκα για να θρέψεις τα μαλλιά σου και αποκατέστησε την λάμψη τους.  Απλώστε μια ποσότητα εστιάζοντας στα κατεστραμμένα άκρα, και απλά ξεπλύνετε το πρωί.

Διανυκτέρευση με conditioner… Μερικές φορές τα μαλλιά μας χρειάζονται περισσότερη θρέψη από εκείνη μέσα στο ντουζ. Φέρε πίσω την υγρασία σε κουρασμένα και ξηρά μαλλιά απλώνοντας το conditioner εστιάζοντας στα άκρα, χρησιμοποίησε μια οδοντωτή χτένα για να πάει παντού ομοιόμορφα. Στη συνέχεια, πλέξε τα μαλλιά σου σε δύο ή τρία τμήματα και κοιμήσου αυτά. Το πρωί ξεπλύνετε τα μαλλιά σου με χλιαρό νερό και άφησε τα να στεγνώσουν μόνα τους!

Κράτησε τα μαλλιά σου σταθερά… εάν έχεις μακριά μαλλιά, τράβηξε τα προς τα πίσω με έναν χαλαρό κότσο, μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις και δίχτυ για να κρατήσει τα μαλλιά σου προστατευμένα ενώ κοιμάσαι. Έτσι θα αποτρέψεις το μπέρδεμα τους.

 

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Be first to comment