Νύφη βγαλμένη από ταινία.

Αν θέλεις να παντρευτείς και να θυμίζεις πρωταγωνίστρια ταινίας κοίτα μερικά κορίτσια που ντύθηκαν νύφες για χάρη του ρόλου τους και κράτησε την ιδέα για τη  δική σου ξεχωριστή ημέρα..Νύφη βγαλμένη από…ταινία!!!

brides

 

 

 

 

Bride Wars

 

Bride Wars

Η Kate Hudson θυμίζει συγχρονη πριγγίπισα μεσα στο  νυφικό που σχεδίασε για την ταινία Bride Wars η μοναδική Vera Wang.

 

 

 

 

Sex and the City

 

 

 

 

Sex and the City

Όταν η Carrie παντρεύτηκε, παντρεύαμε όλες μας την καλύτερη μας φίλη. Καμαρώσαμε την επιλογή της φίλης μας και ας ήταν εκκεντρική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mamma Mia

 

 

Mamma Mia

Αυτός και αν δεν είναι ένας πολύ καλός λόγος να παντρευτείς σε νησί. Στο Mamma Mia είδαμε την Amanda Seyfried και πολύ ζηλέψαμε το νυφικό, το πέπλο μέχρι και το μαλλί που διάλεξαν οι ενδυματολόγοι και στυλίστες της ταινίας για να την ντύσουν νυφούλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna Karenina

 

 

 

 

Anna Karenina

Οκ μπορεί να μην ήταν και η πιο ευτυχισμένη νύφη εμάς όμως πολύ μας άρεσε η “πολυτέλεια” εκείνη που έλαμπε στο λαιμό της Keira Knightley όταν  υποδύθηκε την Anna Karenina.

 

 

 

 

 

 

Runaway Bride

 

 

 

 

Runaway Bride

Και τελειώνουμε με το απαραίτητο αξεσουάρ της Julia Roberts για να μπορέσει να τρέξει μακρυά απο όλους τους γαμπρόυς στην ταινία Runaway Bride, ενα άλογο πλεσίωσε το γαμήλιο φόρεμα της. Η εικόνα αυτή με τη Julia Roberts νύφη πάνω στο άλογο ήταν αρκετή για να μας πείσει και έμας πως είναι μια κάλη ίδεα για το πως να φτάσουμε στην εκκλησία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

διαβάσαμε την ιδέα στο cosomopolitan

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.