Ξεβάψτε τα νύχια σας χωρίς ασετόν

Ξεβάψτε τα νύχια σας χωρίς ασετόν αλλά με κάποια υποκατάστατα που μπορεί να έχετε σπίτι! Εξάλλου κάποια από αυτά είναι εντελώς φυσικά..

550_334_12503

 

Βερνίκι νυχιών

Δεν είναι ο πιο εύκολος ούτε και ο πιο οικονομικός τρόπος να ξεβάφετε τα νύχια σας όμως στην ανάγκη πολλές γυναίκες το έχουν δοκιμάσει. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να περάσετε ένα παχύ στρώμα βερνίκι νυχιών πάνω από το παλιό χαλασμένο στρώμα σε κάθε νύχι ξεχωριστά. Αφού εφαρμόσετε το νέο βερνίκι, σκουπίστε το αμέσως, πριν προλάβει να στεγνώσει, με ένα χαρτομάντιλο. Με αυτόν τον τρόπο θα απομακρυνθεί και το παλιό στρώμα από βερνίκι.

 Οινόπνευμα

Το καθαρό οινόπνευμα είναι μία φυσική ουσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απομακρύνετε το βερνίκι νυχιών. Βάλτε μικρή ποσότητα οινοπνεύματος σε ένα κομμάτι βαμβάκι και τρίψτε κάθε νύχι ξεχωριστά. Σίγουρα θα σας πάρει περισσότερη ώρα απ’ ότι συνήθως να ξεβάψετε τα νύχια σας αλλά έχει εξίσου καλά αποτελέσματα.

Ζεστό νερό

Ένας σπουδαίος τρόπος να απομακρύνετε το βερνίκι νυχιών είναι να το μαλακώσετε. Ζεστάνετε νερό, τσεκάρετε τη θερμοκρασία ώστε να μην τσουρουφλιστείτε (θα πρέπει να είναι υποφερτή η θερμοκρασία), βάλτε το νερό σε ένα μπολ και βυθίστε μέσα τα νύχια σας για 15 λεπτά. Αφού μαλακώσει αρκετά το βερνίκι, θα είστε σε θέση να το απομακρύνετε ξύνοντάς το.

Ξύδι και εσπεριδοειδή

Το ξύδι είναι μία απολύτως φυσική ουσία που αν έρθει σε επαφή με το βερνίκι νυχιών θα το διαλύσει κι έτσι θα γίνει πιο εύκολη η απομάκρυνσή του. Απλά βάλτε σε ένα μπολ μία μικρή ποσότητα από ξύδι, προσθέστε χυμό από εσπεριδοειδή όπως λεμόνι, lime ή πορτοκάλι και αναμείξτε τα με το ξύδι. Βουτήξτε στο μείγμα λίγο βαμβάκι και με αυτό ξεβάψτε τα νύχια σας. Θα σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο μέχρι να απομακρυνθεί εντελώς το βερνίκι και ίσως χρειαστεί να ξύσετε ελαφρώς τα νύχια σας αλλά αξίζει καθώς αυτός είναι ο πλέον φυσικός και ακίνδυνος τρόπος.

Πηγή beautetinkyriaki.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.