Ξενοδοχείο Dorian inn

 

Το ξενοδοχείο στην Αθήνα Dorian Inn είναι απο τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει ο επισκέπτης και αποτελεί ένα απο τα κορυφαία ξενοδοχεία στην Αθήνα.

 

Το Αθήνα Ξενοδοχείο Dorian Inn υπόσχεται να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να κάνει την διαμονή στην Αθήνα ακόμα πιο ευχάριστη. Το Dorian Inn δεν είναι ένα απλόξενοδοχείο στην Αθήνα, αλλά η καλύτερη επιλογή για μια αξέχαστη διαμονή.

To ξενοδοχείο στην Αθήνα Dorian Inn είναι ένα από τα πιο προσβάσιμα ξενοδοχεία στην Αθήνα στο ιστορικό κέντρο της πόλης, σε απόσταση λίγων μέτρων από το κεντρικότερο σταθμό του μετρό Ομόνοια με άμεση πρόσβαση προς το λιμάνι του Πειραιά, τον κεντρικότερο σιδηροδρομικό σταθμό και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

 

 

Room Rates:
Standard Single – 50.00 euro
Standard Twin/Double – 56.00 euro
Standard Triple – 69.00 euro

Superior Single – 70.00 euro

Superoro Twin/Double – 80.00 euro

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.