Ξυπνήστε πιο όμορφη απ’ότι κοιμάστε.

Ξυπνήστε πιο όμορφη απ’ότι κοιμάστε. Στον ύπνο ξεκουραζόμαστε και ηρεμούμε. Αν όμως δεν πέφτουμε στο κρεβάτι μας ήρεμοι , δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθούμε και ήρεμα. Λοιπόν tips για να ξυπνήσετε κούκλα.

Βρέθηκε στο blog.lauraashley.com

Βρέθηκε στο blog.lauraashley.com

Πάντα να ξεβάφεστε. Μην αφήνετε ποτέ το πρόσωπό σας βαμμένο. Βγάλτε την μάσκαρα, το κραγιόν, και όχι μόνο με νερό. Αλλά και με λοσιόν. Μην βαριέστε το πρωί θα είστε ξεκούραστοι.

 

Βάλτε το μαξιλάρι σας στην σωστή θέση. Μην βάζετε τρία από κάτω και μην αγκαλιάζετε άλλα δύο.

 

Μην έχετε τηλεόραση στο δωμάτιο. Αρκετή ακτινοβολία έχουμε ούτως ή άλλως , ας μην έχουμε και όταν κοιμόμαστε. Αυτό το zzzzz μέσα στον ύπνο μας μας προκαλεί πονοκεφάλους.

 

Διώξτε τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό σας. Μην κοιμηθείτε με τσακίσεις γιατί σκέφτεστε τον συνάδελφο που σας την έκανε στην δουλειά. Κανείς δεν αξίζει την ρυτίδα σας.

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment