Οι Γιάννηδες από τα μάτια της Κατέ

Ο Γιάννης….. Μέγαρα …….Ελα ρε Γιάννη……Εελα ρε Γιαννάρα….και χτύπημα στην πλάτη!!!!!! Στα μπουζούκια κάθε Σάββατο, με φίλους μόνο, το κορίτσι σπίτι,και χιλιάδες γκόμενες χορεύουν τσιφτετέλι……ας του πει κάποιος ότι δεν χορεύουν για αυτόν.

Πάντα πουκάμισο, Πάντα καψούρης, Πάντα φαγωμένος(μανούλα), Πάντα μπουχτησμένος, Πάντα μιλάει για σεξ, Πάντα έχει κάνει σεξ….μια ώρα πριν τον ρωτήσεις!

Αγαπημένη έκφραση «φιλαράκι χάνεις»….. και όταν εκνευριστεί …πριν τα σπάσει όλα, πριν τον μεγάλο πανικό…..θα ακούσεις «τελειώσαμε έτσι»

back_c

Θα χορέψει ζεμπεκιά για πάρτυ σου…..,θα κλάψει μέσα του βαθία, αλλα δεν Μετανιώνει…..μονος του κάνει το σόου, δηλαδή…ο Αλήτης…ο Καψούρης…ο καψουράκος , το Αλάνι βρε με το Ρόλεξ από το πανέρι.

Παίζει ποδόσφαιρο…κανένα Σάββατο, εκεί τον είδες, τυχαία και τον ξαναείδες στα μπουζούκια……και γοητεύτηκες…..χαχαχαχα ας γελάσω.

Βλέπει κρυφά Φώτη κ Μαρία λάιβ και Πακέτο.

Το πρώτο πράγμα που θα ρωτήσει στις διακοπές …όπου και να πάτε «που παίζει κάτι καλό για φαγητό?»…..Δωσε γιαννάρα!

Εκνευριστηκά χαρακτηριστικά…..χτυπάει το στόμα όταν μασάει και ροχαλίζει……πολύ, φουλ , πολύ λέμε……γιατί είσαι τόσο καψούρα μαζί του,που το βρίσκεις γλυκό……τόσο Μαλάκας.

 

..Γιάννης…..Κηφισιά

Είναι 09:00 το πρωί, Τετάρτη, και ο Γιάννης κάνει την πρακτική του στο Ιασώ, ……

Μιλάει με φίλη του ,μέσω μηνυμάτων, πουλώντας μούρη ότι βαριέται και έχει τόσο πολύ σημαντική δουλειά ακόμα……και αναπολεί τις αιώνιες φοιτητικές μέρες του στην Μπρατισλάβα.

Μένει στο σπίτι με όλη την οικογένεια, το δωματιο του είναι διακοσμημένο με star wars και η μάνα του βλέπει πρωινό Αντ1 με τιγρέ κολάν.

guy-flirting-flirt-a-girl

Μια δούλα,….συγνώμη….η κυρία που βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, μαγειρεύει.

Σε έχει βγάλει σε ακριβό εστιατόριο για να σε προσβάλει ….και καλά….ρε γελοίε…με κρατάς φίλη σου ένα χρόνο μετά….είμαι αυτή που κλαίγεσαι με το κινητό.

Δεν ενθουσιάζεται….δεν…δεν ….δεν……ασε σνομπαρία….που έβγαλες Ντιρί και κάτι έγινε τώρα.

 

Natassa

Αυτά που βλέπεις και αυτά που ακούς, δεν ανταποκρίνονται πάντα στην πραγματικότητα. Όλοι έχουμε αδυναμίες….και ένστικτο. Εκμεταλλεύσου το!!!

Comments are closed.