Οι καλύτερες πολεμικές τέχνες αυτοάμυνας για γυναίκες

Σε μια εποχή που όλα έχουν γίνει πιο επικίνδυνα είναι πολύ καλό οι γυναίκες να γνωρίζουν αυτοάμυνα! Πέρα από αυτό είναι ένας εξαιρετικός τρόπος εκτόνωσης από την πίεση της καθημερινότητας!

 

 

 

ΤΑΕ κβον ντο

Το Tae Kwon Do προέρχεται από την Κορέα και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πολεμικές τέχνες στον κόσμο. Το Tae Kwon Do πλέον είναι ολυμπιακό άθλημα και έχει πολλές αποτελεσματικές τεχνικές αυτοάμυνας. Το Tae Kwon Do μπορεί να εξοπλήσει τις γυναίκες με πάρα πολλές τεχνικές κλωτσιάς που μπορεί να χρησιμοποιήσει σε μια επίθεση.

Krav Maga

Το Krav Maga είναι μια ισραηλινή τέχνη που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια πολύ δημοφιλές. Βοηθά τους εκπαιδευόμενους να είναι στη τέλεια σωματική αλλά διανοητική κατάσταση ενάντια σε μια επίθεση. Επίσης στο Krav Maga μαθαίνει να χρησιμοποιεί το κεφάλι τους αγκώνες και τους ώμους σαν πραγματικά επικίνδυνα όπλα.

Aikido

Το Aikido είναι μια ιαπωνική πολεμική τέχνη πολύ διαφορετική από ότι έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα. Στο aikido μαθαίνεις να αντιστρέφεις τη κίνηση του εχθρού και να τη χρησιμοποιείς εναντίον του. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σε τεχνικές »κλειδώματος» του εχθρού. Στο aikido δεν απαιτείται η γυναίκα να έχει μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τον άντρα.

Jeet Kune Do

Το Jeet Kune Do ιδρύθηκε από τον φημισμένο πολεμικό καλλιτέχνη Bruce Lee. Η επιθυμία του Lee ήταν να πάρει τις καλύτερες, πιο αποτελεσματικές τεχνικές πολεμικών τεχνών και να τη συνδιάσει σε μια πολέμική τέχνη. Οι μαθητές μαθαίνουν πώς να χτυπήσουν τον πλησιέστερο στόχο σε έναν εισβολέα με το πλησιέστερο όπλο που διαθέτουν. Είναι μια εξαιρετική πολεμική τέχνη για γυναίκες γιατί τους μαθαίνει πως να αποφύγουν τον κίνδυνο σε μια ενδεχόμενη εμπλοκή πρωτού αυτός κλιμακωθεί.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment