Οι καλύτερες selfies των stars

Οι καλύτερες selfies των stars! Στην πραγματικότητα, δεν είναι νέο φαινόμενο. Ανέκαθεν οι άνθρωποι φωτογράφιζαν τον εαυτό τους – και ιδίως από τότε που τα smartphones έκαναν την φωτογραφία και την εμφάνισή της υπόθεση δύο δευτερολέπτων.

Tην περασμένη άνοιξη όμως, μια παρέα ηθοποιών (με επικεφαλής των Bradley Cooper) πόζαρε κολλώντας δίπλα-δίπλα  τα κεφάλια στη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ. Το αποτέλεσμα ήταν μια εικόνα που «έριξε» το Twitter, μια εικόνα που έγινε αντικείμενο συζήτησης περισσότερο κι από τα ίδια τα βραβεία ή τις λαμπερές εμφανίσεις. Και κάπως έτσι γεννήθηκαν οι selfies. Τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι ιστορία.

Σήμερα, λίγους μήνες μετά, αντί να επιστρατεύουν φωτογράφους που θα πετύχουν την τέλεια λήψη από την τέλεια γωνία με τον τέλειο φωτισμό, οι αγαπημένοι μας celebrities αρπάζουν το κινητό τους και ποζάρουν όσο πιο φυσικά γίνεται. Η λέξη «selfie» μάλιστα, είναι πια τόσο διαδεδομένη, που πολύ συχνά χρησιμοποιείται (λανθασμένα) και για φωτογραφίες που δεν τραβάει ο ίδιος ο εικονιζόμενος – αρκεί να υπακούν σε αυτή την μινιμαλιστική τάση.

Φυσικά, η ομορφιά που δεν φοράει make-up και δεν έχει υποστεί photoshop, επιβραβεύεται διπλά. Ακολουθούν λοιπόν 11 Ελληνίδες και ξένες celebrities που πόζαραν στο φακό για μία selfie με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

joytv.gr
two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.