Οι λόγοι που πρέπει να φτιάχνεις το κρεβάτι σου κάθε μέρα

Οι λόγοι που πρέπει να φτιάχνεις το κρεβάτι σου κάθε μέρα. Πρέπει να το κάνεις! Είναι εύκολο να σηκωθείς από το κρεβάτι, φύγεις τρέχοντας για τη δουλεία και να αφήσεις πίσω σου τσαλακωμένα σεντόνια και μαξιλάρια. Η αλήθεια είναι πως αν αφιερώνεις κάθε πρωί ένα ή δύο λεπτά φτιάχνοντας το η ανταμοιβή θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την προσπάθεια που θα έχεις κάνει!

1. Βοηθά να κρατήσεις το κρεβάτι σου καθαρό… μακριά από τα σεντόνια σου την σκόνη ή ακόμα και το κατοικίδιο σου φεύγοντας από το σπίτι με περισσότερη σιγουριά.

making-bed

2. Θα ξεκινήσετε την ημέρα σας στο δεξί… κάνοντας γρήγορα το κρεβάτι σου ξεκινάς την ημέρα με μια αίσθηση ολοκλήρωσης ακόμα και πριν βουρτσίσεις τα δόντια σου.

a831027a443696919b9281220d397adf_L

3. Θα κοιμηθείς πιο ευχάριστα… Μια δημοσκόπηση από το Εθνικό Ίδρυμα Ύπνου διαπίστωσε ότι οι συμμετέχοντες στην έρευνα που τακτικά έκαναν το κρεβάτι τους, ο ύπνος τους και η νύχτα τους ήταν πολύ καλύτερα από εκείνους που δεν το τακτοποιούσαν. Το περιβάλλον στο υπνοδωμάτιο είναι πολύ σημαντικό να διατηρείται καθαρό γιατί επηρεάζει το πόσο απολαμβάνεις και ξεκουράζεσαι στον ύπνο σου.

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Be first to comment