Οι πιο σύγχρονες θεραπείες μαλλιών από την Laser Touch

Πολλοί άντρες και γυναίκες αντιμετωπίζουν διαταραχές με το τριχωτό της κεφαλής τους. Η πιο συνηθισμένη συνέπεια είναι η τριχόπτωση, η οποία τις περισσότερες φορές προκαλεί πεσμένη ψυχολογία από την αλλαγή που παρατηρείται στην εξωτερική εμφάνιση.

raflas_660

Το πρότυπο κέντρο δερματολογίας Laser Touch μπορεί σας απαλλάσσει το γρηγορότερο δυνατό από την τριχόπτωση με τις πιο σύγχρονες μεθόδους για εμφύτευση μαλλιών  , την FUE και την FUT, οι οποίες είναι ελάχιστα επεμβατικές.

Το ιατρικό επιτελείο, μπορεί μέσα από εξειδικευμένες τεχνικές να επιφέρει στις πάσχουσες περιοχές ειδικά μοσχεύματα, τα οποία προκαλούν ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Ποια η διαφορά FUT και FUE;
Στην θεραπεία μαλλιών , FUT τα τριχοθυλάκια λαμβάνονται κατ’ αποκλειστικότητα από την ζώνη σταθερής τριχοφυΐας, ενώ στην FUE τα δείγματα λαμβάνονται από διάφορα μέρη του τριχωτού της κεφαλής, που αποτελεί και την δότρια περιοχή.

Εκτός από την μεταμόσχευση μαλλιών, μπορείτε να επωφεληθείτε από:

1.Τον σχηματισμό ή την αποκατάσταση των φρυδιών που είτε έχουν πέσει είτε εμφανίζουν αραίωση.

2.Αποκατάσταση των ουλών.

3.Βελτίωση της αραίωσης η οποία έχει παρουσιαστεί για διάφορους λόγους.

Μετά την επέμβαση
Με το πέρας της διαδικασίας, το αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό έως άριστο. Ο ασθενής σταδιακά βλέπει τα θεμιτά αποτελέσματα και φτάνει μετά από 10 μήνες να απολαμβάνει την εικόνα του στον καθρέπτη όπως παλιά. Τα νέα μαλλιά θα συμπεριφέρονται ακριβώς όπως αυτά που έχετε ήδη, χτενίζονται κανονικά και γερνάνε με φυσιολογικό ρυθμό, όπως και τα άλλα.
Κλείστε άμεσα το πρώτο σας ραντεβού με τους ειδικούς της Laser Touch και ενημερωθείτε, χωρίς χρέωση!
Η αντιμετώπιση του κάθε ασθενούς, είναι εξατομικευμένη και το ιατρικό επιτελείο βρίσκει πάντα την κατάλληλη μέθοδο!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment