Οι συμβουλές του Feng Shui ….

Οι συμβουλές του Feng Shui… Αν θέλετε να δείτε κάποιες μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σας και στην ζωή σας γενικότερα, σκεφτείτε λίγο πως έχετε το σπίτι σας…. Και όμως παίζει ρόλο αν είναι ακατάστατος ο χώρος σας , θα πάτε 100% μίζερη στη δουλειά σας…Λοιπόν τα tips είναι :

elledecor_com

elledecor_com

Η μπροστινή πόρτα έχει πολλά να κάνει με τη ροή της ενέργειας μέσα και έξω από το σπίτι ή το γραφείο σας. Από το εξωτερικό, βεβαιωθείτε ότι η μπροστινή πόρτα είναι σαφώς ορατή  και ανοιχτή . Καταργήστε μακριά φυτά και οτιδήποτε άλλο εμποδίζει την μπροστινή σας  πόρτα.

tobyscott_com

tobyscott_com

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο διάδρομος είναι καθαρός και παρέχει άμεση πρόσβαση στην πόρτα. Μόλις μπαίνει κάποιος στο εσωτερικό του χώρου σας , θα πρέπει να έχει έντονα συναισθήματα για τον χώρο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με μια μεγάλη είσοδο ή λόμπι, άπλετο φυσικό φως και με  ένα καθαρό και απλό ντεκόρ. Σημειώστε ότι θα πρέπει να αποφεύγετε τρία ή περισσότερα παράθυρα ή πόρτες σε μια σειρά.

kk.no

kk.no

Ένα σωριασμένο και ακατάστατο περιβάλλον κρατά την ενέργεια από το να ρέει σωστά. Ξεκινήστε από τον καθαρισμό στο σπίτι ή το γραφείο σας και σκεφτείτε πως πρέπει να απαλλαγούμε από κάτι που δεν είναι πλέον χρήσιμο. Αν κάτι είναι που χρήζει επισκευής, απλά να το διορθώσετε. Προσέξτε τα μικρά πράγματα που συσσωρεύονται όπως οι λογαριασμοί και  τα γράμματα.  Χρησιμοποιήστε τα φυτά στο περιβάλλον σας. Τα φυτά με στρογγυλά φύλλα είναι προτιμότερα από άλλες ποικιλίες. Θα πρέπει να τα έχετε καθαρά και να τα ποτίζετε πάντα.

f70d765cdadde1bfe215d799b7ebeb5e

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment