Οι φθινοπωρινές αποχρώσεις για ξανθιές

Οι φθινοπωρινές αποχρώσεις για ξανθιές… Γνωστό οκ, πως το φθινόπωρο και με την πτώση της θερμοκρασίας αρχίζεις να «σκουραίνεις» τα πάντα πάνω σου. Πιο σκούρα κραγιόν, πιο σκούρα ρούχα, πιο σκούρα νύχια, πιο σκούρα μαλλιά ή όχι, εσύ ανήκεις στις ορκισμένες ξανθιές! Δες μέσα από τις παρακάτω celebrities πως θα απογειώσεις την «ξανθιά φιλοδοξία» σου και να αποτελέσεις πηγή έμπνευσης την επόμενη φορά που θα καθίσεις στην καρέκλα του κομμωτηρίου!

Rosie Huntington-Whiteley... το πανέμορφο ζεστό σκούρο ξανθό είναι η τέλεια απόχρωση ακόμα και για τις φυσικές μελαχρινές που ψάχνουν μια απόχρωση που θα φωτίσει και θα ενισχύσει την επιδερμίδα της!

Rosie Huntington-Whiteley… το πανέμορφο ζεστό σκούρο ξανθό είναι η τέλεια απόχρωση ακόμα και για τις φυσικές μελαχρινές που ψάχνουν μια απόχρωση που θα φωτίσει και θα ενισχύσει την επιδερμίδα της!

 

Taylor Swift... αυτό το δροσερό και φυσικό μπεζ είναι ιδιαίτερα όμορφο με τέλειους τόνους για το δέρμα!

Taylor Swift… αυτό το δροσερό και φυσικό μπεζ είναι ιδιαίτερα όμορφο με τέλειους τόνους για το δέρμα!

 

Jennifer Aniston... η βασίλισσα του κλασικού ξανθού αν και έχει γίνει λίγο πιο σκούρα από το συνηθισμένο της δεν δείχνει και τόσο διαφορετική, με πολλές ανταύγειες για να φωτίσει την καστανή βάση της.

Jennifer Aniston… η βασίλισσα του κλασικού ξανθού αν και έχει γίνει λίγο πιο σκούρα από το συνηθισμένο της δεν δείχνει και τόσο διαφορετική, με πολλές ανταύγειες για να φωτίσει την καστανή βάση της.

 

Beyoncé... η Αμερικανίδα τραγουδίστρια που έκοψε πρόσφατα τα μαλλιά της και τα τόνισε με ένα γλυκό ξανθό αυτό το γνωστό της "καραμέλας" που αναδεικνύουν τα πανέμορφα κάστανα της μάτια.

Beyoncé… η Αμερικανίδα τραγουδίστρια που έκοψε πρόσφατα τα μαλλιά της και τα τόνισε με ένα γλυκό ξανθό αυτό το γνωστό της «καραμέλας» που αναδεικνύουν τα πανέμορφα κάστανα της μάτια.

 

Blake Lively... ένα ουδέτερο μπεζ ξανθό που γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στο κλασικό και το δροσερό που πηγαίνει πάντα  και όλες τις εποχές και χαρίζει ένα μοναδικό στυλ.

Blake Lively… ένα ουδέτερο μπεζ ξανθό που γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στο κλασικό και το δροσερό που πηγαίνει πάντα και όλες τις εποχές και χαρίζει ένα μοναδικό στυλ.

 

 

 

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Be first to comment