Οι 5 κανόνες στα ανδρικά μαγιό – Οδηγός αγοράς από την 3GUYS

Ακόμα και στα μαγιό υπάρχει κάθε χρόνο μία ξεχωριστή μόδα που τα κάνει να διαφέρουν! Αν και οι άντρες κατά βάση δεν αλλάζουν μαγιό κάθε καλοκαίρι, παρόλα αυτά όταν αποφασίσουν να αλλάξουν το ένδυμα της παραλίας το ψάχνουν πολύ καλά.

MAGIO

Εκτός από την άνεση, είναι πολύ σημαντικό να επικεντρωθείτε σε κάποιους κανόνες, οι οποίοι θεωρούνται ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή.
Ποιοι είναι αυτοί οι κανόνες;
1.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προτιμήσετε μαγιό κολλητά (τύπου speedo), παρά μόνο αν το σώμα σας είναι πολύ γυμνασμένο ή σας βολεύουν σε θαλάσσια σπορ, για επαγγελματικούς λόγους.
2.Μην επιλέξετε μαγιό, τα οποία έχουν πολλά χρώματα έντονα πάνω τους. Αυτό και μόνο μπορεί να επιφέρει ένα αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι το επιθυμητό. Επιλέξτε ένα χαλαρό pattern, ανάλογα με τα αισθητικά σας κριτήρια.

 

3.Αν δεν θέλετε να θυμίζετε έναν surfer στην εποχή του ΄80, επιλέξτε ένα μαγιό, το οποίο να τελειώνει στο μέσο του μηρού και όχι κάτω από το γόνατο, ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι.

 

4.Αν το μαγιό που θα επιλέξετε διαθέτει ένα μεγάλο λογότυπο, τότε το πιθανότερο θα είναι να μοιάζει σαν διαφημιστική ταμπέλα. Δεν είναι stylish και δείχνει πολύ χοντροκομμένο.
5.Δώστε έμφαση στην άνεσή σας και επιλέξτε ένα μαγιό, το οποίο θα σα επιτρέπει να κινείστε χωρίς να δυσκολεύεστε.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα 3GUYS  σας προσφέρει στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, μαγιό τα οποία μπορούν να καλύψουν με το παραπάνω τις ανάγκες σας.  Δείτε 2 προτάσεις που δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους:
Sailor
Jas – B2
Επιλέξτε κομψότητα, άνεση και ποιότητα και συνδυάστε τα με προσιτές τιμές! Καλά μπάνια και καλές βουτιές!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment