Οι must πλατφόρμες για την βαλίτσα των διακοπών σας

 

unnamed

Αναμφισβήτητα, το γυναικείο παπούτσι των καλοκαιρινών διακοπών είναι οι πλατφόρμες

Κοσμούν το πόδι με εντυπωσιακά χρώματα, είναι άνετες λόγω του ενιαίου τακουνιού και προσδίδουν αυτοπεποίθηση και sex appeal στην γυναίκα.

Οι καλοκαιρινές διακοπές φέτος μπορεί να είναι ακόμα μακριά, αλλά αυτό δεν στέκεται καθόλου εμπόδιο για να φορέσετε τις εντυπωσιακές πλατφόρμες που έρχονται στο διεθνές στερέωμα και σκοπεύουν να καταπλήξουν τα πλήθη. Έτσι κι αλλιώς υπάρχουν πολλά μέρη που μπορεί να επισκεφθείτε, με καιρικές συνθήκες που απαιτούν ένα τέτοιο παπούτσι.

Για τα ταξίδια και τις επερχόμενες καλοκαιρινές διακοπές σας λοιπόν, δείτε τις πιο έγκυρες και standard προτάσεις:

platforma_2
Σοφιστικέ και ταυτόχρονα sexy style
Αυτό το ύφος μπορεί να αποδοθεί πιο πολύ από τα χρώματα, τα οποία συνδυάζονται με αυστηρότητα και μετρημένες λεπτομέρειες. Το τακούνι της πλατφόρμας, φτάνει τους 12 πόντους και αναδεικνύει το πόδι σας κατάλληλα. Ιδανική πρόταση για διακοπές ή ταξίδια, όπου θα συνδυάσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με την διασκέδαση.

 

platforma_3
Girly κεντήματα και floral patterns
Φοριούνται κάθε μέρα και αποτελούν την πιο κλασική σας επιλογή για όλες τις ημέρες των διακοπών σας. Αποτελούνται από μεγάλα ανοίγματα, αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες του ποδιού σας. Τονίστε την θηλυκότητά σας, επιλέγοντάς τις, στα ταξίδια και πολύ περισσότερο τις καλοκαιρινές νύχτες στο νησί!

platforma_4

Επιλογή για το beach bar
Χαμηλό τακούνι που χαρίζει άνεση και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το beach bar αλλά και τις πρωινές σας δραστηριότητες. Εξερευνώντας λοιπόν το νησί ή την πόλη, είναι ο κατάλληλος σύμμαχος. Χωρίς να στερείστε καθόλου την γυναικεία φινέτσα.

 

 

Επιπλέον προτάσεις, πριν κλείσετε την βαλίτσα σας:

1. Επιλέξτε πλατφόρμες με διάφανες λεπτομέρειες από πλαστικό υλικό. Φέτος θα φορεθεί πολύ.

2. Μην πείτε όχι στα διακριτικά διακοσμητικά φτερά. Ένα νέο trend που μπορεί να κάνει το πόδι σας να φαίνεται sexy.

Εσείς σε ποιο style ανήκετε; Επιλέξτε μέσα από την καλύτερη ποικιλία και κάντε θραύση όπου και αν ταξιδέψετε!

Ευχαριστούμε πολύ το online κατάστημα Helloheaven για τις πολύτιμες συμβουλές του.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment