Οργάνωσε την εβδομαδιαία καθαριότητα του σπιτιού σου

Όταν μιλάμε για καθαριότητα σπιτιού δεν μας έρχονται και οι καλύτερες σκέψεις στο μυαλό, όμως είναι κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν…

Πλυντήριο μια φορά την εβδομάδα είναι απαραίτητο για μια μέση οικογένεια για να μη μαζευτεί πύργος με άπλυτα στο καλάθι. Αν δεν γίνει – θα έχει τύχει σε όλους μας- δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε.

Καθαρισμός των επιφανειών του μπάνιου κάθε εβδομάδα. Καθώς το μπάνιο είναι ο καθρέφτης του σπιτιού μας πρέπει να διατηρείται πάντα καθαρό. Καθαρίσουμε πολύ καλά, μπανιέρα, λεκάη, νιπτήρα και πολύ βασικό… τον καθρέφτη μας.

Αλλάζουμε σεντόνια μια φορά την εβδομάδα. Όσο καθαροί και αν ξαπλώνουμε στο κρεβάτι μας πάντα μα πάντα τα ακάρεα θα μας περιμένουν σε όλες τις επιφάνειες. Βάζουμε τα πλυμένα και σιδερωμένα σεντόνια μας μια φορά την εβδομάδα.

Φούρνος… (προσωπικά ότι χειρότερο έχω συναντήσει στο καθάρισμα). Εδώ υπάρχει ένα τιπ… αν τον φούρνο δεν το καθαρίζεις μια φορά την εβδομάδα ώστε να μπει σε μια γραμμή και να μη βρωμίζει από τα λίπη και τα λάδια μετά απλά τον πετάς…

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα μια φορά την εβδομάδα για να κάνουμε τα πατώματα να λάμπουν και να απολυμάνουμε το κάθε σημείο που πατάμε!

Είναι οι πρακτικές και στοχευμένες συμβουλές για να έχετε ένα σπίτι που λάμπει!

 

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment