Οργάνωσε το μικρό σου σπίτι.

Τι κι αν έχεις μικρό σπίτι….όρεξη και φαντασία έχεις αρκεί. Πολλοί διακοσμητές κρίνονται από την διακόσμηση στα μικρά σπίτια . Εκεί φαίνεται η γνώση σου για το θέμα.Οργάνωσε το μικρό σου σπίτι. Στην παρακάτω φωτογραφία, το γραφείο αν και είναι μικρό , έχει στυλ και ο καθρέφτης από πίσω μεγαλώνει τον χώρο!

office-desk-fan-0710-o-neill-06-de-11734517

Το σαλόνι όσο μικρό και είναι μην φοβάσαι να το επιπλώσεις , αρκεί να διαλέγεις φωτεινά χρώματα και άνετα έπιπλα. Να βάλεις πίνακες στους τοίχους μην φοβάσαι να ντύσεις το σπίτι σου, όσο μικρό και να είναι, αρκεί να είναι αρμονικά και στυλάτα.

livingroom-neutral-seating-0710-watson-01-de-2692786

Διάλεξε έπιπλα που έχουν δύο ή τρεις χρήσεις , έτσι εξοικονομείς χώρο και δημιουργείς σπίτι με άποψη.

purple-lighting-bureau-0710-kaihoi-06-de-75036790

Στην κρεββατοκάμαρα σου , να επιλέξεις χρώματα έντονα χρώματα , το φούξια, το κόκκινο και το πορτοκαλί κάνει μεγάλη εντύπωση και τονίζει πως η κρεββατοκάμαρα είναι ο ιδιαίτερος χώρος μας… Αντι για κομοδίνο μπορείς να βάλεις ένα μικρό τραπεζάκι που το βγάζεις όταν δεν το χρειάζεσαι…

bedroom-simple-white-0710-ewart-07-ZjsPs1-de

 

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment