Ο διεστραμμένα γοητευτικός Mads Mikkelsen…

Ο διεστραμμένα γοητευτικός Mads Mikkelsen… ξανά στις ελληνικές αίθουσες με το ιστορικό δράμα Michael Kohlhaas…

m kohlhaas

 

 

 

 

 

Age of Uprising: The Legend of Michael Kohlhaas

Cévennes, 16ος αιώνας. Ο Michael Kohlhaas, έμπορος αλόγων, εύπορος και ευτυχισμένος οικογενειάρχης, πέφτει θύμα αδικίας από έναν άρχοντα. Αυτός ο ευσεβής και τίμιος άνθρωπος, οργανώνει στρατό και σκορπά φωτιά και όλεθρο στη χώρα για να ξαναβρεί το δίκιο του. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Heinrich Von Kleist.

Γαλλογερμανική ταινία, σκηνοθεσίας Αρνό ντε Παλιέρ

με τους: Μαντς Μίκελσεν, Μπρούνο Γκαντζ, Ντενίς Λαβάν

Trailer

 

 

 

 

 

 

 

 

Είναι περίπου μια 5ετία που είμαι fan του Δανού ηθοποιού. Τον αναζήτησα μετα την παρότρυνση φίλης (που μας αφησε για τα ξένα 🙁 ) έλεγε Mads και έσταζε μέλι το στόμα της! Βουνό το δίκιο σου «Μαριάκι»!
3Είναι ταλαντούχος, αρρενωπός, βλέμμα όλο μυστήριο και γοητεία με δύο σταγόνες διαστροφής…

2

Το Hollywood δεν άργησε να τον μυριστεί! Το 2006 έκανε την εμφάνιση του στο «CASINO ROYALE». Έκτοτε όλο και κάπου τον βλέπουμε με αποκορύφωμα την πολύ εύστοχη, κατά την γνώμη μου, επιλογή του για τον ρόλο του Hannibal Lecter στην σειρά «Hannibal». Φέτος η σειρά διανύει την 2 σεζόν την οποία και παρακολουθώ ανελλιπώς.

hannibal

Δύο λογια για τον κο Mikkelsen…

Γεννήθηκε στην Κοπεγχάγη της Δανίας 22 Νοεμβρίου του 1965.

Για 8 χρόνια εργαζόταν ως επαγγελματίας χορευτής, ξεκίνησε την καριέρα τους ως ηθοποιός το 1996 στην Δανία με την ταινία «PUSHER»! Σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της πατρίδας του. Είναι παντρεμένος με 2 παιδια. Έχει επανειλημμένως ψηφιστεί ως ο «πιο σέξι άντρας στη Δανία» και όπως ισχυρίζεται ο ίδιος «είναι καλύτερα να σε ψηφίζουν ως τον πιο σέξι άνδρα, παρά τον πιο άσχημο», Είναι δεινός μοτοσικλετιστής αλλά και πρεσβευτής καλής θέλησης του ανεξάρτητου μη κυβερνητικού οργανισμού «Refugee United», που μάχεται για τα δικαιώματα των προσφύγων.

Στις 16 Απριλίου του 2010 η βασίλισσα της Δανίας (της Γροιλανδίας και των Φερόων Νήσων), Μαργαρίτα η 2η, τον έχρισε ιππότη!

4

Για τους λάτρεις του Ευρωπαϊκού και για όσους δεν συγκινήθηκαν από το θέμα του «Michael Kohlhaas» προτείνω εναλλακτικά και ιδανικά 2 ταινίες για να γνωρίσετε τον Mads… ανεπιφύλακτα!

1

    Trailer                                                                                                                                                                   Trailer      

manit

Γιατί ήμουν δεν ήμουν 7 χρονών όταν επέστρεψα κασέτα Κάντυ Κάντυ που μόλις είχα νοικιάσει για να πάρω το πρώτο μου Θρίλερ που τελικά ήταν Τρόμου… Γιατί στα 10 παρακάλεσα μετά δακρύων την αδερφή μου να με πάει σινεμά να δω τον Άντονι να ψιθυρίζει… Κλαρρρίς και να σηκώνεται η πέτσα μου!.. Γιατί κάπου μετά τα 20 με βάρεσε πετριά και είμαι νεράιδα που μαγειρεύω το ελιξήριο της ομορφιάς αλλά και της σοφίας και που τρέχω σαν τον σίφουνα για να σου πιω το αίμα και που μεταμορφώνομαι σε λιβελούλα κάθε πανσέληνο?

Comments are closed.