Ο καλύτερος τρόπος για να οργανώσεις το ψυγείο

Δημιούργησε τον απόλυτο οδηγό για την οργάνωση του ψυγείου για να σε βοηθήσει εκτός από μια πιο πρακτική καθημερινότητα και στην εξοικονόμηση χρημάτων (ίσως να ικανοποιήσει λίγο και την τάση σου για ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή). Ο καλύτερος τρόπος για να οργανώσεις το ψυγείο σου είναι εδώ

fridge-300x223

Βήμα πρώτο: Ρύθμισε τη θερμοκρασία του ψυγείου σου σωστά αυτό βοηθά στην αποφυγή βακτήριων και η αποθήκευση των  φαγητών είναι σωστότερη κατά συνέπεια κρατάς με ασφάλεια την οικογένεια ή τον συγκάτοικο σου μακριά από τροφική δηλητηρίαση.

Βήμα δεύτερο: Συσκεύασε τα κατεψυγμένα προϊόντα σε αεροστεγείς πλαστικές σακούλες και όχι ογκώδη γυάλινα βάζα.

Βήμα τρίτο: Αφήστε τα προϊόντα που αντέχουν περισσότερο στις πόρτες του ψυγείου γιατί έχουν τη λιγότερη ψύξη.

Βήμα τέταρτο: Αποθήκευσε τα περισσεύματα φαγητών και τα ποτά στα πάνω ράφια.

Βήμα πέμπτο: Κρέατα, αυγά, θαλασσινά, και άλλα τρόφιμα που πρέπει να φυλάσσονται σε εξαιρετικά ψυχρό περιβάλλον θα πρέπει να τοποθετούνται στα χαμηλότερα ράφια.

Βήμα έκτο: Χρησιμοποιήστε το συρτάρι! Είναι σχεδιασμένο για να κρατήσει τα φρούτα και τα λαχανικά, σε καλύτερη κατάσταση.

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.