Ο μίζερος άντρας

Έχεις βγει ραντεβού με έναν μίζερο άντρα? Με τον τύπο που γουρλώνει τα μάτια του και λέει συνεχώς πως τίποτα δεν πάει καλά? Με τον τύπο που κλαίγεται με τα λεφτά που παίρνει και παράλληλα γκρινιάζει για τους λογαριασμούς που του έρχονται. Όχι ! Ο μίζερος άντρας δεν έχει να κάνει με την κρίση και πριν την κρίση έτσι ήταν…

c59f9247f1192f661edf521bcba74699

learnspanishmadison.com

Ο μίζερος δεν κοιτάει τι φοράς , σε ρωτάει πόσο είχε και σε κοροϊδεύει,  όποια τιμή και να του πεις,θα σου πει πως με αυτά τα λεφτά θα έπαιρνες κάτι άλλο. Όσα λεφτά και να του πεις….Ο μίζερος κοιτάει την απόδειξη πριν πιει τον καφέ του και θεωρεί πως είναι πολλά και πως ο τόπος δεν θα πάει έτσι μπροστά. Θα πάει για δουλειά και θα κοιτάει συνέχεια να βρει τα αρνητικά του χώρου και της απασχόλησής του. Όλα είναι αρνητικά για τον μίζερο. Τον χαλάει ο καιρός,τον χαλάει το κλίμα,τον χαλάει ο μπακάλης , έχει περίοδο ο μίζερος.

media-cache-ak0.pinimg

media-cache-ak0.pinimg

Ο μίζερος σε παίρνει τηλέφωνο για να σε ρωτήσει πότε μπορείς να βγείτε και ακούγεται σαν να αναστενάζει με κάποιο κακό που τον έχει βρει. Σου μεταφέρει όλη την κακή διάθεσή του και αν γελάς με κάτι σε αντιπαθεί. Στην ιστοσελίδα  el.thefreedictionary.com κάτω από την λέξη μίζερος  έχει την λέξη κακόμοιρος αλλά και άθλιος. Μακριά από αυτούς τους άθλιους.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.