Ο μικρομέγαλος.

Σίγουρα έχετε γνωρίσει άντρα που μοιάζει στον θείο του, ασχέτως αν δεν ξέρετε ποιος είναι ο θείος του. Φοράει ρούχα 45άρη και είναι 30 , μιλάει σαν να έχει ζήσει πολλά που βαριέται να σας τα πει, γιατί δεν θα τα καταλάβετε άλλωστε….έχει φράντζα και φοράει Timberland, σε καμία περίπτωση all star!Γνωστός σε όλους. Ο μικρομέγαλος.

thefashionisto.com/

thefashionisto.com

 Ο μικρομέγαλος θα σας πάει να φάτε στο εστιατόριο που πάει ο θειός του και θα λέει ότι ξεπατικώνει από εκείνον χρόνια τώρα. Δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση και στα μάτια σας βλέπει εκείνη….την θεία του!! Μιλάει με φαμφάρες , κολλάει το τυρί στο μούσι του και δεν τον νοιάζει δε σας ρωτάει τίποτα για εσάς , δεν τον ενδιαφέρει ,μιλάει για το μέλλον του και είναι σίγουρος πως τον γουστάρετε ακόμα και αν εξαφανιστείτε.

thefashionisto.com

thefashionisto.com

Θα λέει στους φίλους του πως κομπλάρατε με τις γνώσεις του και πως καταλάβατε πως δεν θα αντέχατε μαζί του. Εσείς ξέρω , ακόμα τρέχετε!!

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.