Ο πινόκιο στη σκηνή του Ακροπόλ

Ο πινόκιο στη σκηνή του Ακροπόλ έρχεται στις 20/10 και περιμένει να διασκεδάσει όσο περισσότερους μικρούς φίλους μπορεί!

photo via www.voreini.gr

photo via www.voreini.gr

Ο Πινόκιο (ιταλικά.:Pinocchio) είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας που πρωτοεμφανίστηκε το 1883, ως κεντρικός ήρωας στο ιταλικό παραμύθι «Οι Περιπέτειες του Πινόκιο» (ιταλ.:Le Avventure di Pinocchio) του Κάρλο Κολόντι, και έχει από τότε εμφανιστεί σε πολλές προσαρμογές της ιστορίας και άλλα.

Ο Πινόκιο είναι γνωστός για το γεγονός κατά το οποίο η μύτη του μακραίνει όταν είναι υπο την επήρεια του άγχους , αλλά κυρίως όταν λέει ψέματα. Τα ρούχα του είναι φτιαγμένα από λουλουδιασμένο χαρτί, τα παπούτσια του από ξύλο και το καπέλο του από ψωμί!

Παραμένει ένας από τους πιο αξιολάτρευτους χαρακτήρες της παγκόσμιας λογοτεχνίας και η ιστορία του από τις πιο κατάλληλες για να μιλήσεις για την παρόρμηση και την ενηλικίωση !

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης των Abovo σε πρωταγωνιστικό ρόλο..

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.