Ο συλλέκτης ray ban μπορεί να ποτίσει τα χωράφια με πούρο και τάμπλετ

Καλησπέρα….ή Καλημέρα ….σας έλειψα και το ξέρω!
  1. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε μπαζίλιαν μαγιό…..Λοιπόν  αγοράκια ,ο κώλος είναι κώλος ,σε όλα τα επίπεδα, όποιο κουστουμάκι κ αν επιλέξει τον κοιτάς έτσι κ αλλιώς
  2. Μόλις έμαθα ότι τα περισσότερα ζευγάρια δημιουργούνται μέσα από chat……Μόλις μου δείξανε ένα site και Μόλις είδα εσένα μέσα. Δεν ξέρω που σοκαρίστηκα περισσότερο…..με το chat  ή με εσένα!
Λοιπόν είναι καλοκαίρι, ας αφήσουμε τις δήθεν γλύκες , και τις θεωρίες περί έρωτα και ας παραδεχτούμε πως  να περάσουμε καλά θέλουμε ΜΟΝΟ, ότι και να σημαίνει αυτό.
Όσοι τώρα πείτε….¨τι μ*λ*κιες  διαβάζω» τότε μην διαβάζεται αυτή την στήλη,δεν σας φταίει η στήλη……..πάρτε τηλέφωνο ….άιντε, και πολύ το καθυστέρησες!
Λίγο πριν τον 15 Αύγουστο, τσέπωσα τρείς   χαρακτήρες σε ένα πρόσωπο ……!!!!!!!

b069d327d6762ea65efbd2594bcc4361

Jimακος από Τρίκαλα.
Άλλος στο τρακτέρ και άλλη τον πιάνει……
Ο συλλέκτης ray ban μπορεί να ποτίσει τα χωράφια με πούρο και τάμπλετ. Αναζητάει επίμονα ξαπλώστρα και 3G σε ερημική παραλία.
Στα νεύρα του θα τα σπάσει όλα και θα εξαφανιστεί με το αυτοκίνητο……επίσης για να εξαφανιστεί δεν χρειάζεται να έχει νεύρα.
Στα μπουζούκια θα πάρει για παρέα την Λάουρα, δεν του αρέσει η Λάουρα, δεν θα πήγαινε ποτέ με την Λάουρα….απλά την πήρε γιατί ταιριάζει με την αφίσα του μαγαζιού,θα μπορούσε να έχει τριτοξάδερφο τον τραγουδιστή του πρώτου προγράμματος και του αρκεί που η Λάουρα θα πήγαινε μαζί του……..εννοώ ότι θα πήγαινε με τον Jimακο, αλλά με δύο μπουκάλια θα πήγαινε και με τον τριτοξάδερφο.
Θα γελάσει με το Λενάκι, η οποία είναι συνάδελφος από την Αθήνα και τον προσφωνεί με ονόματα λουλουδιών. Η Ελένη του κάνει όλα τα χατήρια, όχι μόνο επειδή τον συμπαθεί άλλα επειδή δεν την νοιάζει. Η Ελένη είναι παντρεμένη,αλλά δεν έχει άντρα ,έχει αγόρι…..το οποίο θα μπορούσε να ήταν και ο Γιώργος ο Μαρουσιώτης(βλέπε προηγούμενες δημοσιεύσεις).
Θα ερωτευτεί την Κωνσταντίνα , το κορίτσι που θα του κάνει μασαζάκι γιατί το νιώθει,θα του κάνει ερωτική εξομολόγηση και θα του κάνει γενικά!Το Κωνσταντινάκι θα τον κομπλάρει γενικά,τόσο όσο είναι αρκετό για να εξαφανιστεί,με πούρο πάντα. Στην Κωνσταντίνα θα βρει τον εαυτό του ή μάλλον μόλις θα ανακαλύψει ότι κάπου τον έκρυβε.

d292984cb821509495eaad25c6f7c2e9

Ο άντρας με τα όλα του δεν κάνει εύκολα φιλίες , μόνο παρέες! Είναι άντρας και γουστάρουμε και έτσι μας αρέσει…….προσοχή στις απομιμήσεις! Αν κάποια στιγμή βρείτε ένα ερωτικό σημειωματάκι πάνω στο πληκτρολόγιο,μην τον ρωτήσετε…..απλά δεχτείτε το……..!!!!!!!

557bab26cf27b504520d6544061ff4f2

Natassa

Αυτά που βλέπεις και αυτά που ακούς, δεν ανταποκρίνονται πάντα στην πραγματικότητα. Όλοι έχουμε αδυναμίες….και ένστικτο. Εκμεταλλεύσου το!!!

Comments are closed.