Ο Charlie Sheen είναι θετικός στον HIV

Για το πρόβλημα υγείας του και τον τρόπο που το διαχειρίζεται, θα μιλήσει ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή Today.

Sheen61

 

Ο Charlie Sheen, όπως ήταν αναμενόμενο, ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον HIV.

Όπως τόνισε, στη συνέχεια, διαγνώστηκε πριν περίπου 4 χρόνια. «Ξεκίνησε με μια σειρά έντονων πονοκεφάλων. Νόμιζα ότι είχα καρκίνο στον εγκέφαλο. Νόμιζα ότι τελείωνα» σημείωσε.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ήταν «αδύνατο» να μετέδωσε τον ιό εις γνώση του. Παραδέχτηκε ότι έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις με δύο συντρόφους από τότε που διαγνώστηκε αλλά και οι δύο γνώριζαν πριν ότι νοσούσε.

Εμπιστεύτηκε ανθρώπους που εμπιστευόταν, όμως κάποιοι, σημείωσε χαρακτηριστικά, έβγαλαν εκατομμύρια από αυτόν ώστε να μην αποκαλύψουν ότι νοσεί.

«Νομίζω ότι βγαίνω από αυτή τη φυλακή σήμερα» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός, προσθέτοντας ότι ελπίζει με αυτή του την κίνηση, να βοηθήσει στην εξάλειψη των προκαταλήψεων σαχετικά με τον HIV.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment