Ο drama queen.

Ο drama queen είναι ο τύπος που κάνει τα πάντα μια δραματική ιστορία. Δεν την θέλει την γκόμενα, να ζει το δράμα του θέλει. Θέλει να στεναχωριέται και να σκέφτεται πως θα ήταν αν και εφόσον ήταν μαζί, χωρίς να θέλει στην ουσία να είναι όμως , γιατί θα χάσει το μελό του….και αν και εφόσον είναι ποτέ μαζί με την γυναίκα των ονείρων του, θα σκέφτεται την πρώην του!

e748f5be7346ba82a2ac7c7f20ba6f5c

Γιατί ο drama queen πρέπει να βρει λόγους για να μιζεριάζει. Είτε για την σχέση του , είτε για την πρώην του , είτε για σχέση που θα ήθελε να έχει αλλά είναι παντρεμένη με 4 παιδιά.

ca947ee5c5314b2091128225cf74d44b

Σε κοιτάει μέσα στα μάτια όταν σου λέει τον πόνο του και πιστεύει πως όλα γύρω του είναι σημάδια για εκείνη, για την ζωή που δεν έζησε. Πίστεψε με, σίγουρα , πως όποια και να έχει θα σκέφτεται μια άλλη. Μην παραμυθιαστείς με τον drama queen …όταν κάποιος υπερβάλλει τα βλέπει όλα μάταια και μακριά του. Δεν απολαμβάνει τίποτα , είναι συνεχώς αλλού και δεν του αξίζεις εσύ , αλλά ούτε και ξέρει ποια του αξίζει. Όλο κλαίγεται.

 

Ο Drama είναι ρόλος . Δεν είναι κανονικός , έχει κουσούρια , σε βομβαρδίζει στα μηνύματα και μόλις του πεις πως θέλω να σε δω , εξαφανίζεται , δεν έχει νόημα ο ρόλος του άμα τον ξενερώσεις.

 

sad-7

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment