Οxford shoes

Οι  διασημότητες είναι πάντα πηγή έμπνευσης για να ταράξεις τις τάσεις στη μόδα. Η τελευταία είναι τα boyfriend ή αλλιώς Οxford shoes

allΤα Oxford shoes ποικίλουν σε σχέδια και χρώματα και μπορείς να τα συνδυάσεις με οποιοδήποτε είδος ντυσίματος σκεφτείς.

Oxford παπούτσια με τα παντελόνια

2pΦόρεσε τα με το αγαπημένο σου παντελόνι και θα κάνεις μια ξεχωριστή casual εμφάνιση έχοντας πάντα στο μυαλό πως οι αστράγαλοι σου πρέπει να μείνουν σε κοινή θέα.

1p

Oxford παπούτσια με μια φούστα

1fΑυτό είναι το πιο τέλειο στυλ που μπορείς να δοκιμάσεις με συνδυασμό Oxford παπούτσια και φούστα. Τα Oxford παπούτσια θα σε δείχνουν τόσο κομψή όσο ποτέ και η φούστα σέξι και chic.

Oxford παπούτσια με ένα φόρεμα

1foΦόρεσε στη δουλειά σου ένα φόρεμα με τα oxford παπούτσια σου. Τα Oxford με το κατάλληλο φόρεμα ταιριάζουν πολύ και εσύ μεταμορφώνεσαι σε ένα θηλυκό στιλάτο κορίτσι!

two reasons

Δύο... Ο πιο όμορφος αριθμός! Γιατί το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις, γιατί μου αρέσει ακόμα να βλέπω "δύο ξένους", γιατί είναι μαγικό να έχεις δύο λόγους για να ζείς, να προσπαθείς και να καταφέρνεις... Γιατί δύο ψυχές μου χάρισαν τη ζωή! Γιατί "DD"... Το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως!(Μ. Στόκας, Υπνόσακος)

Comments are closed.