Πάμε Παρίσι;

Πάμε Παρίσι; Και εκεί που καθόμουν λοιπόν ήσυχη μπροστά στον υπολογιστή μου άκουσα αυτό το τραγούδι και ήταν ξεκάθαρο που θα ήθελα να βρίσκομαι αυτήν την στιγμή. Το ιδανικό μέρος που λέμε καμιά φορά…. Ναι στο Παρίσι που αλλού. Και το ξέρω δεν λέω και καμία μεγάλη αλήθεια, που κανείς ποτέ δεν σκέφτηκε αλλά η επιθυμία και ένα τέτοιο ταξίδι ξαφνικά με την βοήθεια αυτού του τραγουδιού (και μια καλής συναδέρφου που είναι εκεί τη δεδομένη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές) ήταν ακατανίκητη.

Δεν έχω πάει ποτέ στην πόλη του Φωτός, οπότε ότι έχω στο μυαλό μου είναι πλασμένο από εικόνες από  ταινίες, από φωτογραφίες , από περιγραφές φίλων. Είναι αλήθεια ότι το πιο ωραίο κομμάτι σε ένα ταξίδι είναι όλη αυτή η αναμονή και η προετοιμασία λίγο πριν φτάσεις στον προορισμό σου όποιος κι αν είναι αυτός, μακρινός ή κοντινός δεν έχει σημασία.

Αλλά και τι δεν θα έδινα να μπορούσα να πιω ένα ζεστό καφέ σε ένα γραφικό μπιστρό. Προς το παρόν  ας πάμε λοιπόν για λίγα λεπτά μαζί στο νοσταλγικό Παρίσι και ας ευχηθούμε ο ένας τον άλλο σύντομα να δημιουργήσουμε τις δικές μας ιστορίες , τις δικές μας αναμνήσεις που θα λέμε στους επόμενους …..

Φιλιά, Αγάπη

nbv
Υ.Γ. «Ταξιδεύουμε όχι για να ξεφύγουμε από τη ζωή, αλλά για να μη μας διαφύγει η ζωή».

Agapi

Εγώ λοιπόν είμαι η Αγάπη. Μου αρέσει το καλοκαίρι και μόνιμη επιθυμία μου είναι να είμαι μαυρισμένη όλο το χρόνο (δυστυχώς δεν γίνεται!). Αγαπώ τις μεγάλες δερμάτινες τσάντες, τα έθνικ κοσμήματα, τα αρχαιοελληνικά σανδάλια και τον Μάικλ Φασμπέντερ. Τα εκατομμύρια άλλα πράγματα που μου κινούν το ενδιαφέρον , με συναρπάζουν, που βρίσκω έξυπνα, έχω βάλω στόχο, όταν τα ανακαλύπτω, να τα μοιράζομαι μαζί σας. Αυτή άλλωστε είναι και η μεταξύ μας συμφωνία. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καλά μαζί. Υ.Γ. Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρείς την ισορροπία, πρέπει να βρίσκεσαι σε κίνηση... (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Be first to comment