Πάνος Βλάχος : Το νέο αίμα

Πάνος Βλάχος : Το νέο αίμα ! Όχι επειδή είναι συνομήλικος μου αλλά νομίζω ότι ανήκει στη κατηγορία των ηθοποιών που ξέρουν τι θέλουν.

vlaxos_0

Γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου του 1985 στη Βούλα όπου και μεγάλωσε . Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά καθώς εργαζόταν σε μια ναυτιλιακή εταιρία. Παράλληλα, ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο και το θέατρο. Έχει επίσης σπουδάσει στο «Νέο ελληνικό θέατρο» του Γιώργου Αρμένη. Στο θέατρο έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις: «Το τερατώδες αριστούργημα του Δημήτρη Μαυρίκιου» στη Μικρή Επίδαυρο και τον χειμώνα του 2009 στο «Βιοπαλαιστής στη στέγη» του Λάκη Λαζόπουλου στο Θέατρο ΙΜΕ. Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει στις σειρές: «Οι Ατρόμητοι», «Επτά θανάσιμες Πεθερές», «Λατρεμένοι μου γείτονες», «Η ζωή της άλλης» και «Βασιλιάδες» και τώρα στη νέα σειρά »μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Ο ίδιος σε γνωστό περιοδικό δηλώνει «Είναι κάποιες φορές που έχω απογοητευτεί από τον εαυτό μου, για το πόσο αφελής είμαι. Δυστυχώς υπάρχει ένα σύστημα που λειτουργεί κάπως και το υπηρετούν πάρα πολύ καλά αρκετοί άνθρωποι και εγώ νομίζω ότι κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου. Θεωρώ ότι είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα»

konstantinos k

Αμφίχειρας κλέφτης ιδεών, σοφέρ μεθυσμένων ψυχών, ζωγράφος πλαστών εικόνων, έμπορος ακριβής ιστορίας, ίκαρος χωρίς φτερά.

Comments are closed.