Πίσω από το κέρατο.

Υπάρχουν γυναίκες που τις πληρώνεις για να την πέσουν στον άντρα σου για να καταλάβεις αν σου είναι πιστός. Αν μία φίλη σου προθυμοποιηθεί να σου το κάνει αυτό τζάμπα μην παρεξηγηθείς καλό σου κάνει. Σου γλυτώνει λεφτά.

habituallychic.tumblr.com

Ξέρω ναι, πονάει αυτό, σε προδίδει, νιώθεις τη γη να χάνεται και άλλα τέτοια…κοίτα τον γείτονα φιλενάδα και θα σου περάσει.

Δεν υπάρχει κάτι βαθύ πίσω από το κέρατο. Δεν υπάρχει τίποτα.

Αν δεν το μάθεις δε, θα έχεις και τα δώρα σου… Ένα δώρο «εκείνη» δύο εσύ. Θα έχει κέφια, θα είναι τρυφερός, θα σου στείλει λουλούδια… θα σε ζηλεύει, θα σε πηγαίνει στα καλύτερα. Θα νιώθει τύψεις το πουλάκι μου…

Αν το μάθεις βέβαια..θα χάσεις τα δωράκια σου , θα χάσει το σπιτάκι του , θα του πάρεις τα παιδιά , θα τον στείλεις σε εκείνη και εσύ θα πάρεις ένα ποδήλατο και θα φλερτάρεις τον απέναντι.

 

Ελπίζω να απευθύνομαι σε γυναίκα που δεν θέλει ο απέναντι να είναι παντρεμένος. Η γυναίκα αυτή θέλει να είναι δεύτερη και έτσι δεν μπορεί κανείς να την πείσει πως αυτό , σε κάνει «δεύτερη» γενικά…

 

Είναι θέμα τι κατηγορία γυναίκας θέλεις να είσαι. Εκτός κι αν θέλεις να κάνεις καλό στα παντρεμένα ζευγάρια. Να τα ανανεώνεις . Να πηγαίνεις με τον σύζυγο, να στεναχωριέται αυτός που κερατώνει την γυναίκα του και να την αγαπάει πιο πολύ. Άλλο αυτό. Αν θες να κάνεις καλό πάω πάσο, διαφορετικά κρίμα σου …

reachli.com

Έχουμε και λέμε λοιπόν , αφήστε τα κλάματα αν μάθετε την απάτη και στείλτε τον σε αυτή. Αν δεν το έχετε μάθει…σας αρέσει το καινούριο σας δαχτυλίδι?

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.