Παντζάρια Σε Βάζο

Παντζάρια Σε Βάζο ? Βεβαίως για να τα έχουμε stand by όποτε θέλουμε να σερβίρουμε τους καλεσμένους μας χωρίς να τα μαγειρεύουμε κάθε φορά.

photo via receitasdeminuto.com

photo via receitasdeminuto.com

 

Υλικά

1 κιλό παντζάρια
4 σκελίδες σκόρδο
Λάδι
Ξύδι
Αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τους βολβούς, τα φύλλα και τα βράζουμε σε νερό και αλάτι μέχρι να μαλακώσουν.
Τα στεγνώνουμε, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε κομμάτια.
Στο ζουμί που έβρασαν προσθέτουμε ξύδι  και αλάτι, και το αφήνουμε να πάρει 2 βράσεις.
Σε καλά πλυμένα και στεγνωμένα βάζα, βάζουμε τα κομμένα παντζάρια, λίγα φύλλα  και φέτες σκόρδου μέχρι πάνω.
Προσθέτουμε το λάδι και το ζουμί με το ξύδι.
Βάζουμε το καπάκι στα βάζα και τα γυρνάμε ανάποδα μέχρι να κρυώσουν και να σφραγίσουν.

Read more: http://fysiognwsia.blogspot.com/2011/11/beta-bulgaris.html#ixzz2iFQxAuFp

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.