Περιποίηση Μαλλιών από την επαγγελματία Γιάννα Μαλεβίτη.

Να ξεκινήσω το πρώτο μου κείμενο , με το να σας συστηθώ.

Είμαι η Γιάννα Μαλεβίτη , κομμώτρια και ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Choice στο Περιστέρι. Είμαι στον χώρο δεκαπέντε χρόνια οπότε μαζί σας, θα μοιραστώ όλα τα μυστικά που γνωρίζω , για την υγεία των μαλλιών.

Η λάμψη που μπορεί να βλέπετε και να ζηλεύετε , η τριχόπτωση που μπορεί να έχετε και να μη ξέρετε να την αντιμετωπίζετε ,όγκο στα μαλλιά σας που μπορεί να χρειάζεστε, το χρώμα που άλλο είχατε στο μυαλό σας και άλλο βγήκε και διάφορα άλλα tips από αυτή τη στήλη, θα ενημερώνεστε σωστά και θα μάθετε πώς ακριβώς να τα ζητήσετε από τον κομμωτή σας.

Θα σας μάθω πώς να κάνετε διάφορες θεραπείες εύκολα και γρήγορα χτενίσματα, tips για να μακρύνουν εύκολα τα μαλλιά σας και θα σας μιλήσουμε ακόμα και για τον τρόπο που πρέπει να τα λούζετε. Μπορεί να σας ακούγεται εύκολο. Όμως είναι? Θα σας προτείνω προϊόντα που είναι καλά να τα χρησιμοποιήσετε και ιδανικά για τον δικό σας τύπο μαλλιών και τρόπους για να κάνετε στάϊλινγκ , χωρίς να ταλαιπωρήσετε την τρίχα των μαλλιών σας.

Για αρχή λοιπόν και έτσι για την γνωριμία μας θα σας κάνω ένα δώρο.

Όσοι επισκεφτείτε τον χώρο μας στο Περιστέρι που βρίσκετε Μ.Αλεξάνδρου 16 «Choice» θα έχετε με την βαφή σας ΔΩΡΟ την θεραπεία αναδόμησης. Το οποίο θα είναι και το θέμα του επόμενου άρθρου.

Θεραπείες, μάσκες, και όλα αυτά που χρειάζεται το μαλλί για να ενυδατωθεί. Τρόπους που μπορείτε εύκολα να κάνετε εσείς από το σπίτι με προϊόντα που ήδη έχετε ή είναι πολύ οικονομικά να προμηθευτείτε.

Δεν κοστίζει πολύ να έχετε περιποιημένα , γερά και λαμπερά μαλλιά. Μαζί θα το καταφέρουμε.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.