Ποια πασίγνωστη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί;

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί;

Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε με μία φωτογραφία στο προσωπικό site της Preserve.us επιδεικνύοντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της η 27χρονη Μπλέικ Λάιβλι. Με τον σύζυγό της Ράιαν Ρέινολντς περιμένουν το πρώτο τους παιδί και είναι πολύ χαρούμενοι.

blake-lively_b2

Μάλιστα η πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl», όπως φαίνεται στην φωτογραφία που τράβηξε  ο αδερφός της Έρικ, κατάφερε για αρκετό καιρό να διατηρήσει την εγκυμοσύνη της μυστική.

unnamed

Agapi

Εγώ λοιπόν είμαι η Αγάπη. Μου αρέσει το καλοκαίρι και μόνιμη επιθυμία μου είναι να είμαι μαυρισμένη όλο το χρόνο (δυστυχώς δεν γίνεται!). Αγαπώ τις μεγάλες δερμάτινες τσάντες, τα έθνικ κοσμήματα, τα αρχαιοελληνικά σανδάλια και τον Μάικλ Φασμπέντερ. Τα εκατομμύρια άλλα πράγματα που μου κινούν το ενδιαφέρον , με συναρπάζουν, που βρίσκω έξυπνα, έχω βάλω στόχο, όταν τα ανακαλύπτω, να τα μοιράζομαι μαζί σας. Αυτή άλλωστε είναι και η μεταξύ μας συμφωνία. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε καλά μαζί. Υ.Γ. Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρείς την ισορροπία, πρέπει να βρίσκεσαι σε κίνηση... (Άλμπερτ Αϊνστάιν)

Comments are closed.